Kurtmann
Facebook!Daca iti plac articolele da like pe pagina noastra facebbok!

Informatii utile despre sistemele de ghidare turisti

Din ce in ce mai multe muzee si agentii de turism apeleaza astazi la sistemele de ghidare pentru turisti. Aceste audioghid-uri sunt sisteme audio fara fir, care inregistreaza informatii si care pot fi folosite precum un ghid turistic personal.

Vizitatorii unui muzeu au posibilitatea de a accesa informatiile de pe aparat putand oricand opri inregistrarile, derula sau trece mai departe in ritm propriu si la volumul dorit, avand control total asupra vizitei de transmitere a informatiilor pe care doresc sa le acceseze.

Audioghidul are un design placut si este usor de utilizat, fiind asemanator telefoanelor mobile; este prevazut cu tastatura cu ajutorul careia utilizatorul poate opri/ porni aparatul sau pune pauza ori deruleaza inainte si inapoi informatiile, poate selecta limba in care doreste sa asculte informatiile si ajusteaza volumul audio.

In timpul ascultarii, informatiile sunt afisate si pe ecranul audioghid-ului.

Din punct de vedere tehnic, spatiul de stocare poate fi 2/4/6/8 GB (la alegere), pana la 8 limbi, formatele audio compatibile sunt mp3 si wma, iesire – casti audio, intrare de USB, alimentare de la baterii.

Pentru detalii despre inregistrarea informatiilor pe aparat& alte specificatii tehnice contactati importatorul sistemelor de ghidare turisti: Axial Acustic SRL, Telefon 021.331.78.46, Mobil 0749.190.532, E-mail comenzi@axialacustic.ro, www.axialacustic.ro