Kurtmann
Facebook!Daca iti plac articolele da like pe pagina noastra facebbok!

Reteta de supa de varza pentru cura de slabit

Pentru a urma corect dieta cu supa de varza este foarte important sa stiti cum sa pregatiti supa de varza necesara dietei. Datorita faptului ca aceasta supa de varza trebuie consumata in fiecare din cele 7 zile ale dietei, gustul acesteia este foarte important. Asadar, astazi, va voi prezenta o reteta simpla si rapida, o reteta care va va garanta o supa de varza extrem de gustoasa pe care o veti putea consuma cu placere in timpul dietei cu supa de varza.

Insa, inainte de a incepe sa gatim supa de varza trebuie sa ne achizitionam ingredientele necesare. Pentru a obtine un gust deosebit este important sa folositi ingrediente proaspete, in felul acesta veti manca sanatos. Asadar, veti avea nevoie de: jumatate de varza, una sau doua cutii cu pasta de tomate (rosiile pot fi intregi sau taiate in forma de cuburi), 6 cepe mari, 3 morcovi, 2 ardei verzi, 150 grame de ciuperci, o legatura de telina si un pliculet de supa instant de legume (puteti folosi si supa de legume facuta de dumneavoastra). Pentru un plus de gust veti putea folosi si diferite condimente, de tipul: sare, piper, patrunjel, curry.

Pentru a va reduce timpul petrecut in bucatarie va recomand ca la inceput, inainte de pregatirea supei propriu-zise, sa spalati bine toate legumele pe care le veti folosi in prepararea supei. Apoi trebuie sa curatati ceapa, sa o taiati marunt (nu conteaza daca o taiati julienne sau cubulete) si sa o puneti la fiert intr-o oala (mai mare) alaturi de pliculetul de supa instant de legume sau alaturi de zeama de la supa de legume facuta de dumneavoastra. In continuare veti curata ardeii verzi de seminte si ii veti taia marunt, iar cand terminati de tocat ardeii acestia trebuie adaugati in supa care deja este pe aragaz (la fiert).

Inlaturam primele frunze (foi) de varza, ii scoatem cotorul si o taiem fidea (cat de subtire doriti). Cand terminam de taiat varza o adaugam in supa care deja fierbe, apoi curatam si taiem morcovii si ciupercile (daca doriti puteti sa le inlaturati pielita) si ii adaugam in supa. In continuare trebuie sa punem aproximativ 10 cani cu apa peste supa, putem adauga piper sau curry pentru a obtine un gust usor picant (in functie de preferintele fiecaruia). Oala se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, timp de circa 20-30 minute.

Chiar cu 5 minute inainte de a lua supa de varza de pe foc trebuie sa adaugam si frunzele de telina (pe care in prealabil le-am tocat marunt) si sa condimentam supa (dupa gust) folosind sare si patrunjel. Inainte de a consuma aceasta supa se recomanda sa fie lasata sa se “odihneasca” timp de cateva minute, in acest fel gusturile se vor intrepatrunde. Este foarte important sa nu adaugam in aceasta supa de varza grasimi sau smantana deoarece in timpul dietei aceasta trebuie consumata zilnic in cantitatile dorite, iar daca o vom face bogata in calorii si grasimi nu ne vom mai putea atinge targhetul (acela de a elimina kilogramele in plus). Afla aici cum poti sa slabesti pana la 7 kilograme urmand dieta cu supa de varza.