4 destinatii turistice destinate shoppingului


Oamenii, in general, cand vad cuvantul “reducere” in fata ochilor se transforma intr-o masina de cheltuit banii.

Daca faci parte din categoria impatimitilor dupa shopping atunci ai inseamna locurile tale in care iti manifesti aceasta pasiune. Noi iti recomandam inca 4 locuri destinatii turistice unde sa te manifesti in largul tau la shopping.

1. Toronto: Eaton Center

Este un loc perfect pentru impatimitii cumparaturilor de haine. Eaton Center a fost contruit in anul 1977 si este impartiti in 2 sectiuni: sectiunea de nord si sectiunea de est. Peste 230 de branduri internationale se regasesc in acest centru comercial, iar pe langa acestea regasim numeroase restaurante si alte magazinase mai mici care iti hranesc dorinta pentru cumparaturi.

Aceste centrul comercial a devenit o atractie foarte importanta pentru turistii care viziteaza orasul Toronto.

2. Londra: Harrods

Harrods a luat nastere in 1894 si a devenit cea mai importanta destinatie pentru cumparaturi si pentru pasionatii de fashion. Are o suprafata de aproximativ 90,000 metrii patrati de spatii comerciale in care isi desfasoara activitatea peste 300 de branduri locale sau internationale.

In acest centru comercial lucreaza aproximativ 5000 de oameni care cu greu fac fata in sezonul reducerilor.

Ca in orice mall, pe langa magazine de haine, regasim si restaurante si locuri foarte frumoase unde puteti lua o gustare in timpul cumparaturilor.

3. Bangkok: Chatuchak market

Bangkok este renumit pentru cumparaturi si pentru moda. Chatuchak market este recunoscuta in toata lumea ca destinatie importanta de shopping, aceasta avand peste 15.000 de tarabe unde vanzatorii expun toate tipurile de marfa.

Chatuchak market este un loc pe care nu trebuie sa il ratezi daca ai ocazia sa calatoresti in Bangkok, aici gasesti numeroase reduceri la imbracaminte, si multe oferte speciale la diverse marfuri.

4. Dubai: The Dubai Mall

Acest mall este unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume. Este perfect pentru orice impatimit al cumparaturilor si ofera o gama larga de produse, de la cele mai extravagante si scumpe pana la cele mai ieftine (dar calitative) si bune.

Periodic in acest Mall se organizeaza diverse festivaluri de shopping unde discounturile si reducerile duc preturile la minima extrema.

Tu ce alte destinatii turistice pentru shopping cunosti?

autoechipat.ro
Articolul precedent
Oferte si cadouri de 8 martie, ziua femeii
Articolul următor
Evolutia preturilor la terenuri pentru case de langa Bucuresti
pni.ro
Meniu