5 tipuri de costume baie cuceritoare

Gasirea costumului de baie potrivit atat stilului cat si personalitatii, poate sa fie extrem de grea. Ca sa va usuram alegerea, va prezentam cateva categorii de costume de baie, astfel sa puteti decide care stil vi se potriveste mai bine.

Categoriile de costume de baie care urmeaza sa fie prezentate, sunt urmatoarele:

  • Clasic
  • Retro
  • Elegant
  • Boho
  • Indraznet

Costumele de baie clasice sunt potrivite doamnelor care nu doresc sa atraga atentia. Aveti de ales dintre modele intregi sau din doua piese, cu culori variate si cu imprimeuri in culori nu prea puternice. In cazul modelelor din doua piese, puteti sa alegeti pentru partea de sus sutiene sau bustiere, iar pentru partea de jos, slipi normali, bikini, boxeri sau pantaloni scurti. Modelele retro datorita printurilor florale si a bulinelor, sunt feminine si adorabile datorita aplicatiilor precum volane sau funde. Sunt ideale pentru petreceri la piscina, pentru ca ofera un look feminin, sexy si rafinat. La aceste tipuri de costume baie, puteti sa asortati variate bijuterii, de dimensiuni mari.

Daca doriti sa impresionati prin eleganta unei costume baie, modelele in culori deschise sau metalice. Puteti opta cu incredere pentru modelele cu paiete sau franjuri. Puteti accentua eleganta costumelor de baie cu ochelari de soare de dimensiuni mari, cu genti de plaja cu culori tari si cu ruj rosu.Doamne care adora culorile si imprimeurile, pot alege cu incredere dintre costumele de baie boho. Modelele cu decupaje indraznete si cu franjuri, sunt cele mai populare. Pentru aceste costume baie sunt potrivite accesoriile precum palariile mari si sandalele metalice.

Femeile care doresc sa atraga atentia cu silueta de invidiat, pot opta pentru costumele de baie indraznete. Culorile tari si imprimeurile animalice sau geometrice vor fi cu siguranta pe placul dumneavoastra.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Pasi importanti in alegerea ceasului
Articolul următor
Ochelarii de soare la moda
pni.ro
Meniu