Accesorii auto de calitate la pret bun

De foarte multe ori ajungem in situatia ca dorim sa schimbam un proiector halogen ceata sau o lampa semnalizare la autoturismul nostru si nu le gasim la magazinele de accesorii auto. Motivele pot fi diverse, magazinul de accesorii auto nu are produsul pe stoc sau nu este un produs cerut si de aceea importatorul nu mai aduce in tara.

Sa luam de exemplu un proiector ceata cu lumini halogen pentru un autoturism model 2003. Daca mergem la magazinul de accesorii auto din oras este posibil ca sa nu-l gasim. Putem incerca sa cautam la reprezentanta autoturismului repectiv daca exista in orasul in care locuim sau la dezmembrari, unde sunt destul de slabe sansele, pentru ca masinile sub 10 ani rar ajung sa fie dezmembrate, acest lucru se intampla doar in cazul in care autoturismul respectiv a suferit un accident si nu mai poate fi reparat.

Ceea ce nu stim este ca, importatorul de accesorii auto are curse regulate la firmele producatoare si in cazul in care este vorba despre un produs pe care acestia il au pe stoc, nu le este greu sa aduca la comanda urmatoare. In plus firmele importatoare au preturi mai mici decat magazinele auto din oras care mai pun si adaosul lor la pretul de importator.

Este adevarat ca la pretul produsului se mai adauga si transportul cu curieratul rapid, dar in cazul in care cumparati mai multe accesorii auto o sa vedeti ca pretul transportului nici nu va fi asa de mare.

Mai exista o posibilitate, in cazul in care firma importatoare de accesorii auto are un magazin auto cu care colaboreaza in orasul dvs, poate sa trimita direct produsul la magazin de unde-l puteti ridica astfel puteti scapa si de plata transportului cu curieratul rapid.

In acest fel puteti primi rapid si mai ieftin proiectorul de ceata, lampa semnalizare sau orice alt fel de accesorii auto de care aveti nevoie.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cumparati cadouri din magazinele online
Articolul următor
Montarea unor sisteme de rulouri exterioare
pni.ro
Meniu