Accesorii auto la preturi accesibile

Cautand o metoda cat mai eficienta de a gasi accesorii auto la preturi accesibile, am verificat toate metodele prin care un cumparator poate gasi un produs usor si la pret accesibil. Produsele pe care l-am cautat din gama de accesorii auto au fost lampi, faruri si proiectoare auto si camioane.

Cand vorbim despre accesorii auto, vorbim despre o gama foarte larga de produse, de aceea trebuie sa restrangem un pic cercul de cautare, limitandu-ne la faruri si proiectoare auto si camioane.

Una din posibilitatea de documentare pentru aceste faruri si proiectoare auto se pot face in revistele de specialitate. Intr-adevar, daca cineva are multe reviste de specialitate poate afla foarte multe lucruri importante, insa nu totdeauna avem la indemana exact ce ne intereseaza.

In acest caz putem apela la internet, in special in motorul de cautare google. Foarte multe firme producatoare de faruri si proiectoare auto pun informatii pretioase despre produsele pe care le vand. Daca cumva firma nu ofera informatiile necesare despre produs, putem trimite un email cerand aceste informatii, la care raspunsul va fi sigur multumitor.

La prima cautare insa vom vedea ca majoritatea rezultatelor vor fi diverse anunturi de vanzare a produselor respective si nu neaparat date tehnice sau preturi. Putem sa intram pe toate rezultatele date si eventual sa cerem pret pentru farurile si proiectoarele auto puse in vanzare si sa alegem dupa cel mai bun pret, dar putem face si o simpla triere printr-o cautare suplimentara, daca de exemplu la accesorii auto mai pune si cuvantul importator sau distribuitor a produselor cautate, rezultatele vor fi altele. Astfel cautarea va fi importator accesorii auto sau distribuitor accesorii auto, si gasim sursa prin care un produs intra in tara la cel mai bun pret.

Desi firmele de distributie nu se complica cu vanzarea directa, este posibil ca la rugamintea noastra sa ne trimita atat datele despre produs cat si sa ne trimita farul sau proiectoaul auto cerut prin curierat rapid.

Cumparand produsul direct de la firma importatoare de accesorii auto, eliminati ceilalti agenti comerciali prin mana carora trece produsul si se umfla pretul lui.

Aceeasi metoda poate utiliza orice agent comercial care de exemplu vinde accesorii auto in magazinul propriu, poate de exemplu gasi firme noi cu care sa colaboreze, produse la preturi mai mici sau oferte speciale cu reduceri substantiale. Un lucru este sigur, firmele importatoare si distribuire de accesorii auto din cand in cand fac reduceri substantiale la produsele de pe stoc, daca prindeti un astfel de moment puteti cumpara produsul cu o reducere de la 10% pana la  15% sau chiar mai mult. Motivele acestor reduceri pot fi multiple, de cele mai multe ori se fac doar pentru a elibera banii blocati in produsele care sunt depozitate.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Jantele
Articolul următor
Castelul Corvinilor Hunedoara
pni.ro
Meniu