Implanturi dentare si albirea dintilor

Vizita la stomatolog poate fi si una placuta atunci cand beneficiezi de cele mai bune tratamente si de serviciile si atentia unor medici profesionisti a caror atentie sa fie intotdeauna axata pe rezolvarea problemelor pacientilor prin cele mai eficiente si mai putin dureroase moduri. Indiferent ca alegi sa mergi la medicul stomatolog pentru o interventie mai complicata de implant dentar, pentru tehnici de albire dinti sau pentru un simplu control periodic, care sa iti confirme ca totul este in regula cu sanatatea ta dentara, trebuie sa beneficiezi intotdeauna de cele mai bune tehnici de stomatologie corelate cu atentia si grija pe care medicul trebuie sa ti-o ofere.

Tehnicile de albire a dintilor nu sunt foarte complicate si nici dureroase, ba chiar e dovedit stiintific faptul ca acestea sunt utilizate de mai bine de 100 de ani, asa ca merita incercat de oricine in momentul in care simte ca dintii lui si-au pierdut din stralucirea de odinioara si ca nu mai beneficiaza de acel zambet frumos si sanatos pe care il avea inainte.

Cea mai simpla metoda de albire a dintilor poate fi utilizata de catre pacient atat intr-un cabinet stomatologic cat si acasa la el. Aceasta consta in amprentarea in prima faza a arcadelor dentare. Apoi sa vor confectiona doua gutiere din material flexibil care vor fi aplicate pe dinti impreuna cu un gel special si vor actiona impreuna asupra dintilor, deschizandu-le culoarea. Dupa o anumita perioada de timp este indicat sa se reia procedeul acesta avand caracter temporar si sa se repete pana cand pacientul va ajunge la culoarea dorita pentru dantura sa.

Este un procedeu foarte simplu, deloc dureros si foarte eficient, avand intotdeauna rezultate pozitive in cazurile in care a fost aplicat in cazul unui numar considerabil de persoane.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa alegi un aparat de aer conditionat
Articolul următor
Constipatia la gravide
pni.ro
Meniu