Alegerea meniului de nunta

Alegerea meniului de nunta

Dupa ce ati stabilit restaurantul, decoratiunile interioare si data, mai ramane sa va hotarati asupra meniului. Iata cateva recomandari:

  • Produsele obtinute de la producatori locali, a caror provenienta o puteti confirma, sunt produse pe care va puteti baza daca sunteti preocupati de sursa alimentelor si bauturilor pe care invitatii vostri le vor consuma. In plus, acestea vor fi mai ieftine pentru ca sunt locale, adica provin din vecinatatea geografica.
  • Bucataria internationala poate face nunta voastra de neuitat. Bucataria din toate colturile lumii devine din ce in ce mai accesibila. Daca nu alegeti un meniu de nunta traditional, puteti opta pentru un amestec intre bucataria Sud Americana, din Orientul Indepartat sau din Europa de Vest si cea autohtona. Invitatii vor fi uimiti de exoticul ingedientelor, mirosuri, gusturi sau culori pe care nu le intalnesc in fiecare zi in dieta lor.\
  • Fiecare meniu trebuie asortat cu un set de bauturi care sa complimenteze felurile de mancare si sa le accentueze elementul de eveniment special. Uneori vinurile traditionale nu sunt suficiente pentru acesta misiune, astfel incat puteti considera o lista de cocktailuri care vor aduce un element de inedit nuntii voastre si ajuta la creare unei atmosfere de neuitat.
  • In functie de tipul de nunta organizata, de numarul invitatiilor si locatia aleasa, ati putea considera o receptie gen bufet. In acest caz, invitatii nu sunt obligati sa stea si sa ia masa intr-o ordine pre-existenta, ci isi pot alege ce vor sa consume si in ce cantitati doresc.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Sfaturi de calatorie in Lima
Articolul următor
Aromaterapie si lumanari parfumate
pni.ro
Meniu