Amenajari interioare si exterioare

Oricine isi doreste o casa eleganta si primitoare, un adevarat camin unde in primul rand proprietarii, dar si musafirii, sa se simta in largul lor, fericiti si in siguranta. Nu orice cladire poate fi o casa, pentru ca nu ne dorim pur si simplu un adapost, ci o extensie a personalitatii noastre, un loc confortabil unde sa ne intoarcem cu placere sa ne relaxam dupa lungi ore de munca.

Metamorfoza unui spatiu intr-un loc pe care sa-l numim acasa se petrece numai sub bagheta magica a unui vrajitor priceput, care stie ce sa faca si cum sa-si puna spiridusii sa-i indeplineasca exact planurile. Am descoperit cu placere un astfel de maestru vrajitor si echipa lui de ucenici lucrand la amenajarea unei cladiri enorme, cu doua etaje, mezanin si subsol, si trecand destul de des prin fata ei, am observat ca lucrarile inainteaza uimitor de rapid si nu numai atat. Cladirea se transforma sub ochii nostri dintr-o adunatura amorfa de pereti intr-o adevarata opera de arta, cu un stil anume care-i imprima originalitate si atragea toate privirile.
Discutand cu ei pentru a-i convinge sa ne ajute cu amenajarea propriei noastre case, desi cu mult mai mititica, convingerea noastra ca avem de-a face cu adevarati profesionisti, s-a intarit. Nu numai ca inteleg exact ce le explicam sa faca, dar ne sugereaza idei originale pe care le apreciem si pe care le vom aplica mai mult ca sigur. Nu suntem foarte buni cunoscatori si nu pretindem ca avem vreo experienta in domeniul amenajarilor, dar putem recunoaste profesionistii. Eleganta si finetea detaliilor sunt foarte importante in ceea ce priveste compartimentari folosind sticla, dar si lemnul, placarea peretilor sau a podelelor cu piatra, faianta sau gresie, sau chiar lucruri de care n-am mai auzit pana acum, asa cum este tencuiala decorativa din fulgi bumbac. Amenajari interioare si amenajari exterioare reprezinta un domeniu vast si care implica sume destul de mari de bani, asa incat este bine sa ne informam temeinic inainte de a ne avanta intr-o astfel de aventura.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Idei cadouri pentru sarbatori
Articolul următor
Top 10 costume baie pentru noul sezon
pni.ro
Meniu