Ancorarea autovehiculelor cu chinga ancorare roata pentru transport sigur

Chinga ancorare roata cu trei puncte de prindere

Chinga ancorare roata cu trei puncte de prindere

Proprietarii de autoturisme stiu ca exista momente in care datorita unei defectiuni tehnice, autoturismul personal nu mai poate fi pornit si necesita reparatii. Unele reparatii pot fi facute fara ca autoturismul sa fie mutat, insa exista si alte tipuri de reparatii care nu pot fi utilizate doar intr-un atelier de reparatii auto. Exista firme specializate care ofera servicii de depanare a autovehicolului la beneficiar, iar in cazul in care acest lucru nu se poate, au si o sectiune de transport pentru transportul autovehicolului la atelierul de reparatii auto.

Conform regulilor de circulatie un automobil poate fi tractat doar in cazul in care directia, semnalizarea si franele sunt in stare de functionare si utilizand bara de tractare.

Ce sa facem in cazul in care dupa un accident automobilul a suferit daune asa de mari incat nu mai poate fi tractat? In cazul unui autoturism care a suferit un accident si este avariat solutia de tractare nu mai este valabila.

Pentru aceste cazuri cat si pentru transportarea automobilelor la distante lungi sunt utilizate platforme pentru transport auto. Autoturismul este asezat pe platforma si asigurat cu chingi de ancorare roata pentru un transport sigur pana la atelierul de reparatii auto sau chiar pana la domiciliul proprietarului de autoturism.

Chinga de ancorare roata utilizata la transportul de autoturisme, numita si chinga transportor, este o chinga speciala cu trei puncte de prindere si se utilizeaza la fixarea si ancorarea rotilor de autoturisme de platforma transportoare. Este compus din chinga textila din poliester, protectie cauciucata pentru roata, carlige si clichet pentru strangere.

Chinga de ancorare roata este foarte usor de montat si utilizat. Protectia cauciucata din material special, ofera protectia chingii importiva uzurii ce poate aparea in urma frecarii. Chinga de ancorare roata se pune in jurul rotii, iar prin actionarea unui mecanism numit clichet, chinga se strange in jurul rotii blocand si fixand astfel roata de platforma de transport.

Chinga ancorare roata cu trei puncte de prindere asigura transportul autoturismelor pe platforme auto in cea mai mare siguranta.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ce faci daca micutul tau nu mai doarme bine?
Articolul următor
Despre dermatita seboreica
pni.ro
Meniu