Aparatele de aer conditionat

Un aparat de aer conditionat va fi intotdeauna o alegere buna pentru confortul si temperatura optima in locuinta ta. Acesta va reusi cu siguranta sa creeze cea mai buna atmosfera intr-o incapere indiferent ca locuiesti intr-o casa, un apartament sau chiar daca destinatia finala a aparatului este o cladire spatioasa de birouri. In functie de spatiul acestei incaperi, trebuie sa alegi si dimensiunea viitorului aparat de aer conditionat.

Pentru o camera de 20 mp nu va fi in niciun caz nevoie de un aparat cu o capacitate de 24000 BTU. Pentru aceasta vei avea nevoie de un aparat cu o capacitate de 9000 BTU, unul din cel mai des intalnite aparate.  Instalarea aparatului de aer conditionat va trebui sa fie intotdeauna in concordanta cu acest aspect si trebuie sa tinem tot timpul cont de marimea spatiului pe care ne dorim sa il aerisim.

La fel de importante sunt si alte aspecte ce sunt legate de sistemul de filtrare de care acestea dispun, pentru ca un sistem bun si avantajos va crea pentru tine cele mai bune conditii de confort si anume vei avea tot timpul asigurat transferul aerului in incapere precum si filtrarea prafului si a altor impuritati din aer.

Alte aspecte de care trebuie sa tii cont in momentul in care te hotarasti sa instalezi un aparat de aer conditionat in locuinta ta sunt date si de urmatoarele: tipul de compresor de care dispune, daca functioneaza sau nu cu freon, daca aerul este distribuit multifunctional in incapere, modul de reglare a butoanelor pornire/oprire, functii ce tin de dezumidificare  sau tipul de schimbatoare de caldura (daca sunt sau nu dotate cu turbulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului).

Pentru a beneficia insa de toate aceste aspecte, trebuie sa stim sa cautam dupa cele mai bune oferte aer conditionat care sa ne asigure intr-un fel sau altul, atat garantia si calitatea aparatelor cat si cel mai bun pret existent pe piata pentru aceastea.

Tinand cont de toate aceste aspecte ne vom putea bucura in cele din urma de un aparat eficient si performant de aer conditionat care sa indeplineasca cele mai inalte standarde de confort in locuinta noastra.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Statiunea Sinaia
Articolul următor
Statiunea turistica Moeciu
pni.ro
Meniu