Aqua Magic Mamaia

Odata cazati in statiunea Mamaia, primul lucru pe care veti vrea sa il faceti este sa mergeti pe plaja. Daca aveti copii distractia lor cea ma mare va fi sa se joace in nisip si sa isi petreaca toata ziua in valurile marii. Insa fiti convinsi ca le-ar placea foarte mult o distractie intr-un parc acvatic, cu piscine si tobogane numeroase.

Parcul Aqua Megic situat in statiunea Mamaia, este unul din cele mai interesante si mai mari parcuri tematice din Romania. Situat chiar de unde incepe telegondola, va astepta in fiecare zi de vara din iunie pana septembrie cu atractii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Special create pentru cei mici Waterplayground si Baby se remarca prin piscine buclucase, mini-topoganele si personajele din povesti facute pentru ai incanta pe copii. Pentru cei mari, specialistii Aqua Magic au creat o zona de relaxare: Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River si o zona de aventura: Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole.

Deasemenea parcul Aqua Magic Mamaia pune la dispozitia clientilor 7 baruri si restaurante cu preturi normale pentru litoral: 15RON un meniu, 6 lei o limonada (facuta cum trebuie), 12 lei un pahar de frappe. Preturile deasemenea nu sunt foarte mari: in lunie iunie si septembrie 40RON/adulti si 20RON/copii, iar in lunile iulie si august: 60RON adulti si 30RON copii. Deasemenea daca aveti copii puteti sa va folositi de unul din tarifiele speciala Family care va aduc diferite reduceri.

In fiecare zi au loc diferite specatole si evenimente speciale care ridica gradul de divertisment si de distractie de care vizitatorii beneficiaza: muzica, concursuri, jocuri au loc atat pe scena mica special amenajata pentru copii cat si pe scena mare amenajata pentru cei mari.

Siguranta si securitatea vizitatorilor reprezita obiectivul primordial al reprezentantilor Aqua Magic din Mamaia. De aceea in interiorul parcului exista mai multe echipe de salvamari care monitorizeaza tot timpul piscinele si zonele unde ar putea avea loc incidente, mai multe echipe de paza pentru siguranta bunurilor clientilor si bineinteles un cabinet medical dotat cu aparatura de ultima ora.

Toate acestea fac din Aqua Magic din statiunea Mamaia este o atractie care nu trebuie ratata daca alti ales o oferta de vacanta pe litoralul romanesc.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Idei de design de creare site pentru clientii barbati
Articolul următor
De ce sunt importante proiectoarele de ceata
pni.ro
Meniu