Asigurare auto tip RCA si CASCO

Asigurarea auto CASCO acopera costurile daunelor rezultate dintr-un accident. In mod normal cuprinde asigurare pentru masina si asigurare pentru motor. Clientul cumpara asigurarea auto pentru a reduce riscul rezultat din accidente. Oamenii isi pot de asemenea asigura masinile pentru riscuri ca furtul, incendierea sau avarierea.

Asigurarea poate plati daunele cauzate proprietarului masinii, si de asemenea celorlalte parti implicate in accident. Uneori regulile sunt valabile pentru anumite circumstante. Sunt disponibile diferite polite de asigurare pentru a veni in sprijinul fiecarei nevoie a clientului.

Asigurarea este unul dintre lucrurile esentiale care protejeaza pe tine, pe familia ta si masina ta. Trebuie sa platesti o anumita prima de asigurare pentru o perioada de timp si asiguratorul iti va plati pentru orice fel de dauna provocata asupra masinii tale. Costul asigurarii depinde de nivelul de acoperire pe care il alegi deoarece asigurarea te va despagubi mai mult doar daca si platesti mai mult.

Asigurarea auto CASCO este mai scumpa, deoarece este cea mai buna cale pentru a-ti asigura vehiculul.
Oamenii de obicei aleg asigurarea full casco deoarece acest tip de asigurare acopera toate cazurile posibile cum ar fi furt, accident sau orice alta avarie. Este o polita scumpa dar oriunde utila daca trebuie sa ai 100% acoperire pentru masina ta. Asigurarea RCA este ieftina pe langa celelalte tipuri si ofera acoperire doar in cazul unui accident in care tu esti de vina, caz in care il va despagubi doar pe cel pe care l-ai accidentat. Este cea mai buna alegere in caz ca ai o masina veche. Dar asta nu inseamna ca nu poti gasi si un CASCO ieftin .

Un exemplu de asigurare auto specializata este aceea pentru masini mai vechi de 25 ani. Aceste vehicule au nevoie de service special si din aceasta cauza sunt categorizate ca masini clasice.
Fiecare poate alege desigur ce e bun pentru el. Dar inainte sa inchei o polita de asigurare trebuie sa verifici firma de unde o cumperi. Pentru inceput trebuie sa iti calculezi bugetul ca sa stii cat iti permiti sa platesti pentru asigurare.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Shopping haine de toamna la preturi accesibile
Articolul următor
Cum sa gasiti usor accesorii auto
pni.ro
Meniu