Avon Cosmetics – o afacere profitabila!


Avon cosmetics reprezinta cea mai mare companie de vanzari directe din industria cosmeticelor pentru femei, fiind lider pe piata acestor produse in peste 100 de tari din toata lumea. Infiintata in Statele Unite ale americii, si-a facut simtita prezenta in intreaga lume datorita calitatii ireprosabile a produselor comercializate si a profesionalismului tuturor partenerilor.A luat nastere ca si California Perfume Company intr-o epoca plina de transformare a USA din punct de vedere tehnologic, politic, social si industrial, care a schimbat total fata statului, avand la baza emanciparea femeii si dorinta acesteia de a castiga bani.

Cu o istorie de 125 de ani, aceasta companie a crescut de la an la an, atragand noi parteneri dornici sa se afirme si sa isi sporeasca veniturile intrun mod simplu si fara prea multa bataie de cap.
Dea lungul timpului Avon si-a diversificat gama de produse, astlfel ca acum toate aceste cosmetice va sunt prezentate intr-o brosura ce cuprinde peste 100 de pagini color si chiar cu monstre parfumate, pentru a va face alegerea mai usoara.

Introducerea a fost facuta, asadar haideti sa vedem cat de profitabila poate fi o afacere de tipul asta si ce avantaje vei avea ca si reprezentant avon.
In primul rand a fi partener avon in cadrul programelor saptamanale nu te costa nimic.Pur si simplu aplici aici, completezi formularul si vei face parte din marea familie AVON, beneficiind de toate avantajele.

Comenzile se pot face online direct pe site-ul avoncosmetics.ro iar produsele le vei primi acasa, prin curier rapid, fara a te deplasa dupa ele.Este foarte simplu si comod.
Deasemenea intai iti poti bucura clientii de cosmeticele noastre iar banii ii poti aduna in decurs de 18 zile de la primirea coletului.

Odata cu cresterea valorii comenzilor iti poti creste si comisionul primit si chiar poti deveni coordonator local avon.Valoarea discountului pentru coordonator, in functie de comenzile realizate, poate ajunge chiar si la 40%, fara sa tinem cont de restul beneficiilor avon care sunt deloc de neglijat.

Un alt aspect foarte important il reprezinta faptul ca brosurile si monstrele iti sunt puse la dispozitie in mod gratuit pentru a putea convinge mai usor potentialii clienti.

In cadrul fiecarui program te asteapta discounturi marite si surprize pentru tine, cum ar fi produse special create pentru parteneri la preturi incredibil de mici.Vei avea parte de toate aceste lucruri daca devii partenerul nostru de incredere!

Daca te-ai hotarat sa iti rotunjesti incasarile o poti face acum aplicand la formularul de reprezentant avon din cadrul site-ului reprezentantavon.org.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Avantajele rezervari in mediul online a cazari la munte din acest an
Articolul următor
Sfaturi pentru alegerea unei tigari electronice
pni.ro
Meniu