Beneficiile aduse de consumul de afine

Este bine de stiut in primul rand ca afinele nu sunt folosite de curand in afectiuni, sau pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii. Ele sunt folosite de foarte multe secole pentru sustinerea sanatatii, aducand mai multe beneficii importante. Ca o scurta trecere in revista a acestor beneficii, putem spune ca afine in primul rand protejeaza vederea, mai ales acuitatea vizuala nocturna. Pot sa previna aparitia sau pot fi folosite ca adjuvant in numeroase tratamente ale bolilor de achi cum ar fi glaucomul sau miopia, datorita continutului de vitamina C si A. Un alt beneficiu important al consumului de afine, sau produse pe baza de afine este reducerea cantitatii de zahar din sange, fiind indicate pentru pacientii suferinzi de diabet. La polul opus afinele ajuta la stimularea poftei de mancare pentru copii sau persoanele mai in varsta.

Afinul este intalnit in mod normal in zonele alpine, si nu depaseste inaltimea de 30-50 cm, iar pe langa fructele sale mai sunt folosite in scop terapeutic si frunzele sale.

Beneficiile afinelor pentru sanatate sunt datorate in primul rand continutului bogat in antocianine, flavonoide si glucochinine. Flavonoidele actioneaza ca antioxidanti si sporesc asimilarea vitaminii C in organism, favorizand si rezistenta organismului la diferite infectii. Antocianina se comporta tot ca un antioxidant, fiind benefica in ameliorarea efectelor negative ale razelor ultra-violete. Despre glucochinina se considera ca ajuta la reducerea nivelului zaharului in organism, numeroase studii stiintifice de natura racenta sustinand acest lucru.

Avand in vedere beneficiile sale, din oferta firmei Forever Living Products nu putea lipsi un produs care sa ofere beneficiile oferite de catre afine. Aloe Berry Nectar aduce in casele tuturor celor doritori proprietatile sucului de afine, la care se adauga cele ale gelului stabilizat de aloe vera, cu proprietatile sale capabile sa sustina o buna functionare a organismului uman. Natura ofera practic tot ceea ce avem nevoie pentru intretinerea sanatatii si prelungirea vietii, trebuie doar sa avem in vedere ca excesele zilnice nu vor conduce niciodata la ceva bun, iar in conditiile de trai actuale protejarea sanatatii prin consumul de suplimente nutritive a devenit o necesitate de netrecut cu vederea.

Sursa: www.aloeveraproduse.ro

autoechipat.ro
Articolul precedent
2012 Mclaren P1 Concept – visul merge mai departe!
Articolul următor
Seat Leon disponibil si in varianta break si coupe
pni.ro
Meniu