Bijuterii care va fac fericita

Nici un accesoriu nu este mai mult pe placul femeilor, decat bijuteriile. Doamnele se bucura pentru toate bijuteriile, bijuterii mici sau mari, vintage sau noi. Aceste bijuterii va completeaza vestimentatia, ofera stil si orginalitate pentru tinute.

Bijuteriile, ca si hainele purtate, trebuie sa reflecte stilul personal si personalitatea. Tendintele in bijuterii se schimba in fiecare sezon, dar cu siguranta puteti sa gasiti modelele de bijuterii care sa va avantajeze si care sa va reprezinte. In ceea ce priveste asortarea bijuteriilor, trebuie sa fiti atente, altfel pot strica aspectul tinutei. Colierele sunt importante pentru femei, deoarece atrag repede atentia. Colierele pot fi confectionate din:

  •  aur
  • argint
  • margele
  • perle

Puteti sa alegeti in functie de tinuta colierele potrivite. Puteti sa combinati mai multe coliere, dar astfel incat sa nu incarce tinuta. Pe langa coliere si inelele atrag atentia foarte usor. Inelele simple trebuie asortate la tinute colorate, in timp ce inelele colorate completeaza tinutele simple. Aceste bijuterii atrag atentia si daca le asortati corespunzator, cu siguranta veti avea tinute care sa starneasca invidia celorlalti.

Cercei in trend

Cerceii nu pot lipsi de la o tinuta completa, deoarece evidentieaza trasaturile feminine. Trebuie sa alegeti in functie ce forma fetei si tinuta, dar cerceii mici la baza urechii avantajeaza pe toate femeile. Cerceii cu diamante pot fi asortate la toate tinutele si le ofera rafinament. Daca doriti cercei versatile, puteti opta pentru cele confectionate din argint sau aur. Modelele care au revenit in tendinte, sunt cei gen candelabru, care atrag mereu atentia. Tocmai din acest motiv, restul tinutei trebuie sa fie mai putin accesorizata sau chiar deloc.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Astrologia ca fenomen istoric
Articolul următor
Bijuterii aur, din nou la moda
pni.ro
Meniu