Bijuterii potrivite la locul de munca

Chiar daca la unele locuri de munca sunt impuse anumite coduri vestimentare, aceasta nu inseamna ca tinuta nu poate fi feminina. Pentru atingerea acestui scop, bijuteriile sunt esentiale. Cu ajutorul bijuteriilor puteti sa aveti tinute elegante, rafinate dar si feminine. In randurile de mai jos va prezentam bijuteriile dintre care puteti sa alegeti.

Tinutele office necesita bijuterii speciale, care trebuie sa fie potrivite la tinuta si la mediul in care sunt purtate. Bijuteriile pot fi alese in functie de:

  • materialul din care sunt confectionate
  • daca sunt simple sau cu pietre, perle ori diamante
  • marimea bijuteriilor

In functie de material, trebuie sa alegeti dintre bijuteriile pretioase, care sa ofere rafinament tinutei. Puteti opta atat pentru bijuteriile simple, cat si pentru bijuteriile decorate, insa evitati cele cu pietre in culori stridente. Dupa marime, alegeti bijuteriile mici sau medii si evitati cele masive, fiindca bijuteriile fine sunt mai rafinate. Asortarea bijuteriilor este foarte importanta, pentru a nu strica aspectul. Alegeti bijuterii argint daca doriti sa scapati de grija asortarii. Bijuteriile din argint pot fi asortate la toate hainele si pot fi purtate in orice moment al zilei.

Inele care avantajeaza pe toata lumea

Motivul pentru care inelele sunt atat de adorate, este ca capteaza repede atentia. Daca doriti sa iesiti in evidenta, aveti nevoie de un inel care sa fie la moda si care sa va avantajeze. Femeile care doresc sa mearga pe sigur, pot opta pentru un inel din argint, care poate fi purtata oriunde si oricand. Veti putea asorta inelul nou achizitionat la toate hainele preferate din garderoba. Investiti intr-un inel, care va salveaza de fiecare data.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sfaturi de purtare cercei
Articolul următor
Colectie de inele pentru sezonul rece
pni.ro
Meniu