Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Din perspectiva mea de barbat, recunosc, bijuteriile contureaza personalitatea femeilor. Daca te gandesti la o femeie savuroasa, cu o rochie extraordinara, dar fara nicio bijuterie, e ca si cand te-ai gandi la aripioarele KFC fara sos de usturoi. Nu merge.

Si totusi, de ce au o asa de mare importanta bijuteriile si de ce nu sunt apreciate in egala masura de ambele sexe ?  Motivele sunt relativ simple si voi incerca sa exeplific cateva:

  • Inca de pe vremea cand oamenii traiau in pesteri, sarcinile erau impartite pe sexe: Barbatul vana, femeia statea acasa cu copiii. In felul acesta, pentru Barbat s-a dezvoltat atentia catre lucrurile mari si importante: Vanatul, iar pentru femeie atentia pentru lucrurile marunte, gospodaresti. Formandu-si ochii pentru detalii, femeile au dat mai mare atentie culorilor si combinatiilor de haine si au inceput sa se impodobeasca, in schimb, barbatul a dorit sa fie cat mai simplu pentru a nu fi reperat de vanat.
  • Se stie ca femeile vad mult mai multe culori decat barbatii, deci este foarte normal sa fie mult mai atrase de partea de bijuterii si de moda;
  • De-a lungul timpului, atentia pentru lucrurile marunte a facut ca personalitatea femeii sa poata fi data de o simpla bijuterie, in schimb, personalitatea barbatului este data de actiunile majore;

Astea ar fi cateva motive, asadar, in momentul in care se da o lupta intre 2 parteneri de viata daca sa se achizitioneze sau nu o bijuterie, trebuie sa se ajunga la o cale de mijloc. Ceva nu foarte scump , dar de efect este perfect si reuseste sa impace pe toata lumea.

About The Author

Related Posts