Bizhub 215 de la Konica Minolta aduce putere, productivitate si valoare biroului dumneavoastra

Marele producator japonez de copiatoare Konica Minolta a anuntat astazi aparitia modelului Bizhub 215, multifunctionala monochrom cu functii de printare, fax, scanare si copiere.

Oferind putere, productivitate si valoare biroului dumneavoastra, noile Bizhub 215 au un design modular si o gama larga de optiuni pentru a creste manevrabilitatea hartiei, capacitatea de a lucra intr-o retea de calculatoare, oferind astfel o solutie complet personalizabila de management al documentelor.

Noile modele Bizhub 215 ofera viteze de printare de pana la 21 de pagini pe minut, o rezolutie mare de printare de 600×600 dpi, dispune de tehnologia tonerului Konica Minolta Simitri® HD si capacitate de scanare color, ceea ce il transforma pe Bizhub 215 in multifunctionala perfecta pentru intreprinderile mici si mijlocii. Designul modular al lui Bizhub 215 ofera posibilitatea si creeaza solutia perfecta pentru o varietate mare de medii, cu optiuni pentru a creste manevrarea hartiei, de adaugare in retea, functionalitate de fax si multe altele. In plus, Bizhub 215 vine cu un mecanism ce permite recliclarea tonerului, astfel particulele de toner care nu a fost transferate pe hartie sunt colectate si reutilizate, reducand astfel pierderile de toner la valoarea zero, transformandu-l pe Bizhub 215 in cel mai durabil din clasa sa de copiatoare.

Kevin Kern, Vicepresedintele de Marketing al Konica Minolta Business Solutions U.S.A. sustine ca „prin oferirea unei configuratii perfect personaliabila, care poate fi adaptata unic pentru a se potrivi mediului fiecarui utilizator, Bizhub 215 permite un management flexibil al documentelor direct de la birou”. Tot Kevin Kern mai spune ca „Bizhub 215 este o solutie ideala pentru utilizatorii ce cauta un flux de scanare color si printare monochrom, si este un motiv in plus pentru care clientii pot conta pe Konica Minolta pentru a oferii solutii pentru treburile grele si printare digitala, care optimizeaza imprimare si eficienta fluxului de documente.”

autoechipat.ro
Articolul precedent
Mentinerea uneii relatii la distanta
Articolul următor
Scurt istoric al incarcatoarelor ASUS
pni.ro
Meniu