Burton and Taylor

Fascinanta Helena Bonham Carter, care ne-a vrajit cu farmecul ei in filmele lui Tim Burton si a invaluit cu o senzualitate aproape toxica rolul ei din Fight Club, va interpreta acum un rol cu totul special si diferit. Va deveni Elizabeth Taylor intr-un film care se concentreaza pe relatia lui Taylor cu actorul Richard Burton, intitulat simplu Burton and Taylor.

Frumusetea rara a lui Elizabeth, forta ei scenica transpusa atat de bine pe ecran, in aerul ei elegant, imbracat in rochii ravisante care-i completau subtil aura regala, se vor strecura acum in fiinta Helenei Bonham Carter. Actrita recunoaste ca este o mare provocare pentru ea acest rol, intrucat nu seamana catusi de putin cu Taylor, insa important este sa surprinda esenta actritei intr-o anumita perioada din viata ei. Subiectul este axat pe relatia ei cu actorul Richard Burton, in momentul in care au jucat amandoi pe scena in piesa Private Lives in 1983.

Cei doi s-au intalnit pe platourile filmului Cleopatra, cand amandoi aveau parteneri, insa s-au casatorit in anul 1964. Zece ani mai tarziu, in 1974 au divortat, pentru a se recasatori 16 luni mai tarziu. Doar ca cea de-a doua casatorie a fost si mai scurta, sfarsindu-se in 1976. Piesa din 1983 a fost o noua oportunitate pentru ei. Era prima oara cand apareau impreuna pe scena si multi au crezut ca se vor impaca din nou. Nu au mai facut-o, dar au ramas apropiati, iar Burton chiar a adoptat cele doua fete ale ei, Liza si Maria. Pe scena ei jucau un cuplu furtunos care divorteaza dupa un mariaj scurt, dar se intalnesc din nou si se impaca dupa un anumit timp. Povestea parca oglindea perfect viata lor amoroasa. Elizabeth avea deja 51 de ani atunci cand a acceptat rolul din Private Lives, dar era inca incredibil de frumoasa, iar cei doi inca aveau nevoie unul de celalalt, fie doar profesional. Doi actori speciali cu o forta incredibila.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Unde mai gasesti distractie ca-n Costinesti?!
Articolul următor
Localitatea Moldovita un adevarat colt de rai
pni.ro
Meniu