Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

Oamenii care duc o viata de success tot nu sunt bucurosi. Oare de ce? Raspunsul este foarte simplu: deoarece nu stiu ce inseamna o viata traita din plin si nici momentele traite cu multa intensitate. “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” este cartea care ne arata ca pe langa statusul financiar, avem nevoie de bucuria si pacea vietii.

Robin Sharma este considerat a fi un profesionist cu multa experienta in ceea ce priveste leadership-ul, dar pe langa acest fapt, el are multe de spus pentru noi in ceea ce priveste viata echilibrata. Cele 7 lectii pretioase pe care le descrie in cartea sa intitulata “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” sunt enunturi extrem de importante pentru toti cei care inca nu au aflat cum sa-si traiasca viata in mod echilibrat.

Protagonistul acestei fabule spirituale are mult succes in viata, fiind un avocat renumit si bine situat in societate din punct de vedere financiar. Un atac de cord suferit de el la tribunal este ca si o alarma. De aceea, Julian Mantle, personajul principal al cartii hotaraste sa afle ce are de facut pentru a reusi sa traiasca o viata linistita.

In scurt timp, dupa ce Julian porneste la drum si hotaraste sa ramana in Himalaya, isi da seama ca incet-incet gaseste ceea ce cauta. Un grup de cativa calugari ii vor arata ce inseamna acel mod in care traim o viata linistita si intotdeauna avem in sufletul nostru o stare de pace pe care o simtim fara oprire.

Oare aceasta carte va reusi sa ne schimbe vietile intr-un mod pozitiv? Cu siguranta da, in cazul in care o vom parcurge si daca ne-am propus acelasi tel pe care Julian si l-a propus, dar a si obtinut sa duca la bun sfarsit.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Trucuri pentru reducerea consumului de combustibil
Articolul următor
Fata intunecata a fotbalului, huliganismul
pni.ro
Meniu