Casa de comenzi, supermarket online

Casa de comenzi, supermarket online

Societatea in ansamblul ei a suferit schimbari profunde, sub imperiul transformarilor intr-o piata capitalista, si a apropierii de vest, astazi atat de pronuntata, incat am pierdut aproape complet legaturile cu estul. Una dintre schimbari este specializarea ingusta a meseriilor si activitatilor, poate si sub influenta dezvoltarii tehnice puternice, la nivel mondial. Pentru a fi un bun specialist, trebuie sa te pregatesti mai mult, sa-ti dedici mai mult timp meseriei, pentru a capata experienta. Exista insa si o parte negativa. Acest lucru ne rapeste atat de mult timp, incat nu ne mai putem permite sa facem personal alte activitati, probabil nu exagerat de complicate, in schimb mari consumatoare de timp.

Inainte de revolutie, fiecare isi gatea in propria gospodarie, uneori coseam, mai ales ca la fiecare a cincea locuinta, se gasea o masina de cusut. Pana si de varuit, de obicei se chemau prietenii si rudele si varuitul decurgea fara a angaja un strain pentru asta.
Astazi, fiecare se ocupa de munca lui, iar orice sarcina ce nu tine strict de servici, se poate delega. Exista o multime de menajere, care se ocupa de curatenie, si uneori de gatit. Exista muncitori in constructii si echipe specializate in amenajarea, sau reamenajarea locuintelor. Exista specialisti in asigurari ce-ti recomanda cele mai bune solutii pentru tine si familia ta, si tot asa.

Un alt domeniu in care sarcinile se pot delega, este cel al cumparaturilor. Desigur, unele cumparaturi necesita atentia ta, cum sunt hainele, incaltamintea, diverse obiecte de podoaba sau cele electronice. Insa cea mai mare parte a cumparaturilor, si care ne mananca cel mai mult din timpul liber, se refera la aprovizionarea casei cu produse alimentare (zahar, cafea, legume, fructe, apa minerala si multe altele), sau produse nealimentare (de curatenie, de papetarie, etc.). Casa de comenzi permite deplasarea sarcinii cumparaturilor de pe umerii nostri pe cei ai unor profesionisti. Printr-o simpla comanda online, ce va necesita extrem de putin timp, cumparaturile pot fi considerate terminate, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil, fara nicio plata suplimentara in Bucuresti si zona adiacenta. Deci, sa traim comod.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Castiga un sistem de rulouri exterioare!
Articolul următor
Sony Ericsson lanseaza doua noi telefoane prin intermediul Facebook
pni.ro
Meniu