Cateva cuvinte despre poker

Poker-ul este un joc foarte cunoscut in intreaga lume, acesta putand fi jucat in special in casinouri, in cluburi de profil, in baruri, dar si in propria locuinta. Acesta poate reprezenta si un mod in care prietenii se intalnesc pentru a mai vorbi despre ce s-a mai intamplat in viata lor. Multi adulti, dar si copii, vad in poker o modalitate de a castiga bani sau pur si simplu o modalitate de distractie, un mod de relaxare.

Datorita numarului foarte mare de fani pe care il are acest joc de noroc, acesta s-a dezvoltat foarte repede si foarte mult, aparand diferite tipuri de variatii iar cel mai cunoscut este texas holdem. Exista multe companii in intreaga lume care promoveaza poker-ul si care si-au dezvoltat prin intermediul retelei de internet o gama variata de turnee si jocuri de poker.

In cadrul acestor turnee, se poate juca poker pe bani reali. Se poate spune ca cei care castiga acest tip de turneu si-au marit considerabil propriile venituri. Pentru cei care nu sunt dispusi sa riste si sa investeasca bani in turneele de poker pe bani, exista turneele de tip freeroll. In cazul acestor turnee, jucatorii se pot inscrie gratis. Cei care castiga aceste turnee vor castiga o suma mica de bani, de regula cativa dolari, chiar si zeci de dolari. Deasemenea, nu doar cel care a castigat turneul obtine bani.

De obicei, cei mai buni 27 jucatori aflati in clasamentul final castiga bani, in functie de pozitia ocupata. Mai exista turnee de poker gratis, in care primii clasati la final vor castiga diferite premii precum cd-uri, tricouri si altele, precum si invitatii la turneele de poker cu bani reali, ale caror premii pot ajunge si la sute de mii de dolari. Dezavantajul turneelor freeroll este faptul ca banii pe care ii puteti castiga, nu vor putea fi retrasi in conturile proprii. Acesti bani trebuie sa fie rulati in turneele cu bani reali, sau la mesele de poker de genul sit & go, insa orice ban castigat fara sa investesti nimic este bine primit intotdeauna.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Banner exchange sau promovare cu banner advertising
Articolul următor
Tipuri de centrale termice
pni.ro
Meniu