Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Plaja din Vama Veche a fost prima care a suferit in procesul de modernizare a statiunii, insa schimbarile au fost inspre bine. Acum plaja beneficiaza de sezlonguri si umbrelute, iar programele de curatenie au dat rezultate uimitoare. Inca mai sunt locuri in care mizeria domenste insa asta din vina turistilor, deoarece  multi se “cazeaza” direct pe plaja, iar la plecare lasa in urma mormane de gunoaie.

Ar trebui luate mai multe masuri, deoarece locuri de cazare in Vama Veche sunt la tot pasul si la preturi accesibile, insa turistii, mai ales tinerii, prefera sa isi amplaseze corturile pe plaja sau mai rau, sa vine chiar cu masinile.

Oferte de cazare ieftine sunt oferite de pensiuni si pensiuni. Turistii ar trebui sa renunte la nonconformismul lor cand vine vorba de curatenia pe plaja. Acesta statiune a tinerilor liberi nu este nimic altceva decat un loc unde se strang oameni needucati care ne dovedesesc asta an de an.

Cei care fac eforturi sa mentina un echilibru intre tinerii dornici de distractie  si curatenia de pe plaja, se vad neputinciosi in fata miilor de turisti care invadeaza anual statiunea.

About The Author

Related Posts