Ce beneficii primesti prin bonurile de vacanta Cheque Dejeuner?

Cheque Dejeuner lanseaza un nou tip de tichete cadou, menite de data aceasta sa te trimita in vacanta. Daca pe tichetele de masa puteai sa achizitionezi doar produse alimentare din magazinele partenere, acum se pun la dispozitia angajatorilor si tichetele de vacanta pentru a oferi mai multe bonusuri angajatilor implicati si muncitori.

Ce sunt  aceste bonuri de vacanta?

La fel ca si bonurile cadou, bonurile de vacanta sunt niste tichete ce ofera bonusuri angajatilor model. Alegerea angajatilor care beneficiaza de bonuri cadou sau de vacanta ramane la latitudinea angajatorului, insa in general cei care le primesc sunt angajati model care nu au absentat nemotivat de la locul de munca.

Aspectul bonurilor de vacanta nu difera mult de a celor cadou. Contin acelasi template cu elementele de siguranta necesare: valoarea tichetului, perioada de valabilitate si spatiul liber lasat pentru completarea datelor beneficiarului.

Precum sugereaza si numele, bonurile de vacanta sunt tichetele ce te trimit la relaxare. Unde? Doar pe teritoriul  Romaniei! Viziteaza si cunoaste noi atractii turistice pe teritoriul tarii tale in locatiile partenere atent alese de catre Cheque Dejeuner.

Cu ajutorul tichetelor de vacanta primite, care pot sa aiba valoarea maxima a 6 salarii minime brute, un angajat poate sa isi plateasca un sejur de cateva zile in diverse locatii turistice din Romania. Astfel, dupa un asemenea sejur te vei simti ca nou.

Care sunt beneficiile unui angajator?

Beneficii are si angajatorul nu doar angajatul care pleaca in vacanta. Principalele beneficii care merg spre angajator sunt urmatoarele:

– Angajati mai motivati la locul de munca. Daca iti trimiti angajatii in vacanta cu siguranta acestia se vor simti apreciati. In acelasi timp, te vor recompensa prin mai multa eficacitate si interes la locul de munca. Pe langa asta, locurile de munca oferite de tine vor fi mai stabile si concurenta pentru ele va fi mai mare, deci va atrage personal valoros.

– Firmele economisesc  pana la 50% din suma intreaga acordata angajatilor in bonuri de vacanta, datorita deducerilor si scutirilor de taxe oferite de guvern. Astfel, daca acorzi salariatilor tai prime de concediu in numerar si nu tichete de vacanta, scutirile de taxe nu se mai aplica.

 

– Angajatorul ce ofera tichete de vacanta primeste, daca este necesar, consultanta pentru o mai buna administrare a lor. In acest fel, vei putea sa le explici angajatilor tai in cel mod pot sa isi cheltuie bonurile de vacanta.

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Invinge Insomnia
Articolul următor
Rinoplastie – ce este si care sunt avantajele ei
pni.ro
Meniu