Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce inseamna jucariile in viata unui copil? In primul rand, sunt un mod ideal de ocupare cat mai creativa a timpului liber, in al doilea rand, jocurile si jucariile, in general, sunt cea mai buna metoda de conturare a personalitatii, a aptitudinilor si a imaginatiei care trebuie neaparat valorificate inca din primele luni de viata. Aceste activitati ale celor mici ii vor ajuta pe parinti sa deduca destul de usor talentul si deprinderile.

Desigur, pentru ca este o maniera perfecta de a-si pune la incercare modul de actiune, de a-si crea propriile reguli si de ce nu, de a socializa cu alti prieteni de varste apropiate, copiilor nu le vor ajunge niciodata jucariile. Oare de ce le plac lor atat de mult sarbatorile, atat cele de iarna, cat si Pastele? Cu atat mai mult acum, cand Iepurasul are datoria de a ne bate la usi cu un cos plin de cadouri, cei mici sunt preocupati sa-si exprime subtil sau mai putin subtil, cele mai neasteptate dorinte. Parintii n-au de ales decat sa se conformeze si sa urmeze lista intocmai. Jucarii copii sunt nelipsite din lista cu daruri de la Iepuras, care pot varia de la jocuri Barbie, jocuri lego, papusi Barbie si bebelusi pentru micutele mame, jocuri cu piese de construit, de logica, pana la costume ale super eroilor favoriti de la televizor si arme gata de lupta. Nu se vor da in laturi de la a comanda si hainute copii, pentru ca vorba lor: „au ramas mici, s-au invechit deja”.

Nicio problema, copiii stiu perfect cum sa-i convinga pe parinti prin trucuri si replici carora nu le poti rezista. Sa fii parinte devine o arta, pana la urma.

About The Author

Related Posts