Cea mai buna varianta pentru gazduirea sediului social

Infiintarea unei firme presupune destul de mult efort, din multe puncte de vedere. Odata faptul ca presupune o investitie financiara mai mult sau mai putin substantiala, in functie de ceea ce vri sa faci, pe de alta parte, o firma aflata la inceput va avea nevoie de o supraveghere atenta, un plan foarte bine pus la punct si constant vei avea nevoie sa te documentezi in ceea ce priveste optimizarea constanta a activitatii firmei.

In ceea ce priveste gazduirea pentru sediu social, aceasta este o etapa pe care nu o poti evita in momentul in care iti infiintezi firma. Din fericire, ai la dispozitie mai multe variante disponibile, din care o poti alege pe aceea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale de infiintare a firmei.

Cea mai putin costisitoarea metoda, insa in acelasi timp varianta care necesita cel mai mult efort si in acelasi timp varianta pentru care va trebui sa te inarmezi cu cea mai mare cantitate de rabdare, este aceea a stabilirii sediului social in propriul apartament. Insa, pentru acest lucru, vei avea nevoie de obtinerea aprobarilor de la vecinii apartamentului, atat de sus si de jos, cat si din stanga si din dreapta. Dupa aceste aprobari, vei avea nevoie de obtinerea de aprobare si de la asociatia de proprietari. Bineinteles, in cazul in care unul dintre acestia nu este de acord, atunci sediul social al firmei nu va mai putea fi stabilit in apartament.

Exista bineinteles si varianta in care obtii un spatiu individual pentru acest lucru. Insa pentru asta va fi nevoie sa ai un buget suficient de consistent astfel incat sa iti permiti fie sa platesti chirie, fie sa cumperi un spatiu.

Cea de-a treia posibilitatea, aceea in care nici nu trebuie sa platesti foarte mult si in acelasi timp timpul in care vei putea incepe activitatea firmei sa fie destul de mic, este varianta in care apelezi la gazduire pentru sediu social la avocat. Pretul va fi mult mai mic fata de cel stabilit pentru inchiriere, iar in acelasi timp inseamna mult mai putin efort in ceea ce presupune birocratia si aprobarile necesare.

Astfel ca, poti incepe cautarile pentru cabinete de avocatura care pun la dispozitie servicii de gazduire pentru sedii sociale ale firmelor care se afla in primul an de activitate. In cazul in care firma ta este deja gazduita de o firma, afla ca ii poti schimba sediul in orice moment, atata vreme cat firma ta inca se afla in primul an de activitate. Spor la gasit cea mai buna oferta!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Muzeul Trovantilor din judetul Valcea
Articolul următor
De ce ai nevoie de consultanta pentru radierea firmei
pni.ro
Meniu