Cele mai accesibile ansambluri rezidentiale din capitala

Bucurestiul este impanzit de locatiile rezidentiale construite dupa Revolutie, multe dintre ele dispunand de numeroase facilitati care le asemeana celor mai mai ansambluri rezidentiale din marile orase ale lumii. Criteriile pe care se bazeaza afirmatiile noastre se leaga de amenajarile interioare si exterioare, aspectul urbanistic si arhitectural, finisaje si mai ales raportul calitate pret.

Desi cuvantul rezidential ne poarta mai degraba catre lux si confort deosebit, trebuie mentionat faptul ca nu toate ansamblele de acest gen din capitala sunt cotate la preturi colosale, multe dintre ele fiind puse spre vanzare la preturi excelente. Consultand oferta de anunturi imobiliare din ultimul an, remarcam numeroase puncte cheie ale capitalei in care au fost construite adevarate cartiere de blocuri si locuinte ce sunt propuse spre vanzare sau inchiriere de catre proprietari.

Unde regasim cele mai ieftine ansambluri rezidentiale?

O prima locatie in care au fost amenajate astfel de locuinte se regaseste la periferia orasului, in localitatea Popesti-Leordeni fiind construite peste 50 de apartamente rezidentiale ale caror preturi pornesc de la 36000 de euro. Proprietatea se afla in complexul Confort City, un business de succes in ultimii ani detinut de fratii Negoita care include numeroase alte locatii din capitala. Potrivit ofertei disponibile pe site-ul oficial, regasim apartamente de doua, trei si patru camere, toate aceste locuinte fiind amenajate si utilate complet de catre constructor.

Baneasa este zona in care au fost construite cele mai multe locuinte dupa Revolutie, unul dintre proiectele de calitate intalnite aici fiind FeliCity. Apartinand grupului GTC, ansamblul s-a dorit a fi unul de lux, criza financiara si alte probleme de natura administrativa propulsandu-l insa in sfera locuintelor rezidentiale la preturi accesibile. Suprafata unui apartament de doua camere regasit aici depaseste 80 de metri patrati si include o terasa de peste 10 metri patrati. Sumele vehiculate pe site-urile de anunturi imobiliare pentru un apartament in acest complex rezidential se ridica la peste 65000 de euro, TVA inclus. Un lucru de mentionat este faptul ca dezvoltatorul incearca sa-si recupereze cat mai rapid investitiile de milioane de euro din ultimii ani, astfel ca au fost propuse spre inchiriere/achizitie apartamente complet utilate si mobilate, preturile de vanzare coborand chiar si la 57000 de euro pentru anumite apartamente.

Conform analistilor din domeniul imobiliarelor, cel mai accesibil complex rezidential al capitalei se regaseste in cartierul Rahova si a fost dezvoltat de grupul Confort Urban. Cele peste 400 de apartamente construite se vand la preturi de aproximativ 35000 de euro pentru un apartament de doua camere si ajung pana la 80000 de euro pentru apartamentele cu patru camere. Mai mult de atat, dezvoltatorul incearca sa ofere si bonusuri la achizitie, astfel ca un potential cumparator al unui apartament in aceasta zona poate beneficia de loc de parcare gratuit sau un cupon de cumparaturi de aproximativ 2000 de euro ce poate fi folosit in magazinele partenere de mobilier si articole de design interior. Firma dezvoltatoare mai detine un alt proiect in aceasta locatie, planurile pentru anul viitor incluzand construirea altor patru blocuri de locuinte dintr-un total de 15, atat cat au planificat pentru perioada urmatoare.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ce vizitam in Bucovina?
Articolul următor
Reintinereste cu Skin Rejuvenation!
pni.ro
Meniu