Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

In ziua de azi, orice administrator isi doreste sa tina sub control bunurile societatii si sa impiedice orice furt posibil. Majoritatea firmelor din tara noastra isi monteaza sisteme de securitate pentru a spori nivelul de siguranta si pentru a tine sub observatie activitatea angajatilor dar si tentativele de furt care ar putea veni din partea acestora. In Romania exista diferite modele de camere de supraveghere si din acest punct de vedere trebuie mai intai sa cantariti nevoia pe care o aveti, pentru a face ulterior cea mai buna investitie in materie de securitate video. Aveti nevoie sa tineti sub observatie toate departamentele, holurile si punctele de intrare – iesire marfa? In cazul in care raspunsul este da, atunci este clar ca veti avea nevoie de un sistem de supraveghere performat ce poate functiona cu mai multe camere in acealasi timp si pe deasupra are si capacitate mare de stocare a datelor.

Camere supraveghere cu detectie de miscare.

Aceste tipuri de echipamente sunt ideale pentru situatiile cand doriti ca inregistrarea video sa se faca doar la detectie de miscare. Cu alte cuvinte, atunci cand cineva intra in raza de actiune a camerei, aceasta va incepe sa stocheze informatiile aferente. Important de mentionat in cazul de fata este faptul ca aceste camere nu folosesc foarte multa memorie (doar atunci cand inregistreaza, in rest sunt in stand by). Locul ideal pentru amplasarea acestor modele de camere de supraveghere il reprezinta intrarile si iesirile dar ar trebui sa aveti in vedere ca aceste echipamente sa vina dotate cu leduri IR pentru vederea nocturna chiar si in conditii de luminozitate zero. Astfel cresteti nivelul de securitate pe timp de zi dar mai ales pe timp de noapte cand locatia afacerii dumneavoastra este cea mai vulnerabila si predispusa la spargeri. In cazul in care achizitia unor astfel de echipamente reprezinta o provocare pentru dumneavoastra, incercati sa vorbiti cu un specialist pentru a fi pe deplin multumit de banii investiti. Pe de alta parte mai conteaza si pozitia camerei si trebuie sa tineti cont de acest lucru extrem de important.

Camere de supraveghere clasice

Pe piata din intreaga lume se gasesc mai multe tipuri de camere clasice de aceea trebuie sa va ganditi cum ar fi mai bine sa investiti bugetul alocat unui sistem de securitate pentru locatia in care va desfasurati activitatea. Exista de exemplu camere interior de tip dome ce nu permit unui individ sa vada exact in ce directie se afla indreptata lentila. Astfel de camere de supraveghere sigur le-ati mai vazut in locatii cu un flux mare de personae (cum ar fi de exemplu mall-urile). Mai exista de asemenea si modele pentru exterior dotate cu leduri IR pentru vederea nocturna in orice conditii de luminozitate. Acestea sunt usor de observat datorita dimensiunilor si au carcasa metalica, foarte bine capsulata pentru a rezista conditiilor meteo neprietenoase dar si a loviturilor accidentale sau intentionate. Ele sunt ideale pentru securizarea spatiilor exterioare si datorita dimensiunilor au un impact psihologic destul de puternic asupra persoanelor care au tendinta de a patrunde intr-o locatie unde nu sunt dorite. O alta varianta de care puteti tine cont, o reprezinta camerele ascunse. Acestea pot fi montate cu usurinta in departamentele de contabilitate sau in spatiile unde se lucreaza cu bani. Scopul principal al acestor modele este unul singur: prinderea hotului

Avantajele camerelor de supraveghere la locul de munca

Exista nenumarate avantaje atunci cand aveti instalate astfel de sisteme la locul de munca. Furturile de bani sau bunuri se pot intampla fie ziua si pot fi din partea angajatilor fie noaptea cand musafiri nepoftiti patrund in spatiul dumneavoastra privat. Vestea buna este ca indiferent de context, aceste camere de supraveghere inregistreaza orice miscare si astfel in cazul in care se petrece ceva neplacut, puteti folosi inregistrarile respective pentru a va face dreptate. Astfel usurati munca politistilor iar hotii vor fi prinsi.

About The Author

Related Posts