Cele mai bune locuri pentru o vacanta all inclusive in Bulgaria

Daca v-ati gandit pana acum sa mergeti intr-o vacanta Bulgaria all inclusive in acest an, este momentul sa alegeti si locatia exacta. Daca doriti sa mergeti intr-un loc care ofera nu doar plaje de relaxare, dar de asemenea si natura uimitoare, bogatul patrimoniu cultural si diverse activitati sportive – Bulgaria este locul perfect pentru a merge.

Bulgaria are o istorie bogata si veti vedea singuri de ce a fost un teritoriu dorit de multin in trecut. Aceasta este situata la intersectia dintre Vest si Est. Bulgaria are patru anotimpuri si acest lucru inseamna ca puteti vizita aceasta tara in orice moment dorit. Aceasta va ofera pe litoralul Marii Negre o multime de statiuni cu posibilitati de cazare all inclusive.

Bucurati-va de plajele cu nisip auriu si fin din Bulgaria. Ceea ce este un mare bonus este ca nu sunteti restrictionat sa stati doar in hotelurile nou construcite cu piscine si restaurante. Aveti posibilitatea sa mergeti si sa vizitati multe orase frumoase de pe litoralul Bulgariei, cum ar fi: Varna, Burgas, Sozopol sau Kiten. In multe dintre ele veti gasi arhitectura veche si neobisnuite elemente de arhitectura, cum ar fi de exemplu amfiteatrele.

Daca va plac sporturile pe apa, Marea Neagra multe oportunitati, puteti face windsurfing sau sa va dati cu ski-jetul. Daca sunteti mai mult o persoana care prefera muntele atunci puteti vizita: Rodopi, Rila, Pirin sau Stara.  Indiferent daca este vara sau iarna – veti avea oportunitatea sa va bucurati de uimitoatea fauna si flora. Bulgaria are de asemenea statiuni mari de ski, asadar puteti cauta si o oferta Bulgaria all inclusive pentru iarna.

Pregatiti-va sa mergeti in drumetii si sa explorati cele sapte lacuri Rila – calatoria aceasta cu siguranta va va lasa amintiri frumoase iar daca sunteti pasionat de fotografii atunci o sa va bucurati si mai mult. Exista locuri in Bulgaria unde arhitectura veche este sacra si neatinsa, un astfel de loc fiind de exemplu Koprivstica – un oras in care toata lumea este obligata prin lege sa construiasca case in stil vechi. Acest oras este un patrimoniu cultural si veti ramane surprins de cat de bine este conservat. Un alt loc asemanator este orasul Plovdiv, acolo existand si un amfiteatru roman.

Acestea sunt doar cateva din locurile minunate care pot fi vizitate in Bulgaria. Sunt atat de multe lucruri pe care le puteti face, asadar faceti-va bagajul, luati o vacanta all inclusive si descoperiti apoi tot ceea ce va poate oferi Bulgaria.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Casa de comenzi
Articolul următor
Despre serialul de comedie Las Fiebinti
pni.ro
Meniu