Centrul de Agrement din Poiana Brasov

Iata ca in sfarsit Primaria Brasov a semnat contractual de executie a Centrului de Agrement din statiunea montana Poiana Brasov iar licitati a fost castigate de catre o firma din orasul Braila care va duce la finalizare proiectul impreuna cu o firma spaniola in maximum 20 de luni. Din proiectul prezentat de catre acestia, centrul va fi construit pe o suprafata de 15.000 de metri patrati chiar la poalele partiei Bradul. Centrul de Agrement Poiana Brasov va cuprinde o sala imensa de bowling cu 8 piste profesionale, sala de billiard, sala de catarare si un teren de minigolf. Proprietarii unitatilor de cazare Poiana Brasov sunt cei mai incantati deoarece centrul v-a atrage mult mai multi turisti chiar si in extrasezon. De fapt, acest factor a contribuit enorm la validarea proiectului, estimandu-se o crestere de peste 16% a numarului de turisti care vor vizita statiunea odata cu deschiderea Centrului de Agrement.

Cei care vor finalize proiectul doresc sa amenajeze si cateva spatii in aer liber cum ar fii : partie pentru sanius, piste pentru skateboard si biciclete, spatii de recreere pentru copii si nu in ultimul rand spatii verzi care vor ajuta sa infrumusearea imaginii complexului.

In opinia mea, acest proiect este bine venit, deoarece cu toata frumusetea statiunii Poiana Brasov in afara de a practica sporturi de iarna pe partie nu prea aveai ce alte activitati sa intreprinzi acolo. Acum, indifferent de sezon, turistii dar si localnicii vor avea si un loc destinat relaxarii si petrecerii timpului liber. Poiana Brasov este destinatia preferata a romanilor mai ales in perioada sezonului rece iar in ultimii ani , au devenit tot mai interesati de locatie si turistii straini. In ciuda tarifelor colosale care se practica in sezonul rece, statiunea este mereu ocupata 100%. Pentru a avea posibilitatea sa-ti petreci sarbatorile de iarna in Poiana Brasov trebuie sa-ti rezervi locul de cazare cu cel putin 1 luna inainte astfel risti sa nu mai gasesti nimic disponibil.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Crizele financiare intareste familia
Articolul următor
Oferte cazare Last Minute in Eforie Sud
pni.ro
Meniu