Cerceii, eternele accesorii ale femeilor

De cand femeile au inceput sa poarte cercei si pana in ziua de azi, cerceii au fost si au ramas un accesoriu predominant feminin. Femeile au acaparat, in mare parte, acest accesoriu, datorita diversiatatii mari de forme si culori pe care isi permit sa le poarte, in functie de tinute si de gusturi. Barbatii si baietii care, in ultimii ani, au inceput sa poarte cercei in urechi, au o gama limitata de tipuri de cercei, pentru ca acestia nu isi permit sa se afiseze cu cercei feminini. In plus, sunt foarte putini cei care ii poarta in pereche. Majoritatea poarta doar un cercel, intr-o ureche, de obicei stanga.

Asadar, cerceii sunt un accesoriu feminin, pe care il mai poarta si barbatii care vor sa iasa in evidenta, demonstrand ca pot sa poarte si ei, la fel de bine, cercei. Insa femeile au ajuns la nivelul urmator. Au impartit cerceii pe categorii si au stabilit ca unii cercei sunt uzuali, adica pot fi purtati in fiecare zi, indiferent de tinuta, si sunt foarte potriviti pentru femeile care sunt prea ocupate ca sa mai stea sa aleaga un set de cercei pentru fiecare tinuta in parte, sunt cercei care se pot purta la diferite ocazii ceva mai importante, in sensul ca sunt mai jucausi si se potrivesc atunci cand iesi in oras la un suc sau la o plimbare, si sunt cercei eleganti, care se poarta la ocazii speciale, care se asorteaza perfect la tinuta sau la restul accesoriilor care o insotesc.

Desi atunci cand auzim doar termenul de cercei cu cristale Swarovski suntem tentati sa ne gandim, automat, la cercei din ultima categorie, a cerceilor pentru ocazii speciale, veti vedea ca uneori asa este, insa femeile poarta cercei cu Swarovski de la Crystal Glamour si la tinutele de zi cu zi, si chiar poti fi si jucausi, ca sa poti sa ii porti la iesiri inedite in oras.

Pentru inceput analizam o pereche de cercei uzuali, ca sa vedem cum poti fi purtati la tinute de zi cu zi cerceii cu Swarovski. In imaginea alaturata avem o pereche de cercei de dimensiuni relativ mici, care sunt pe ureche, si au 3 randuri inegale de cristale de culoare alba, transparente, care este o culoare neutra, asa cum este si argintiul, care se poate purta la orice, indiferent de croi sau culoare.

Mai jos aveti acesti cercei cu cristale sub forma de cirese, colorati asa cum sunt ciresele in realitate, in rosu si verde pentru frunze. Acestia nu pot fi purtati in tinutele de zi cu zi de la locul de munca, pentru ca acolo se presupune ca purtam tinute ceva mai oficiale, insa sunt perfecti pentru iesirile in oras cand ne facem de cap.

Si chiar sus de tot aven o pereche de cercei lungi, formati din cate 3 cristale Swarovski cu putin spatiu intre ele. Sunt in aceeasi culoare diafana ca o cafea cu lapte, care se asorteaza cu usurinta la o multime de culori, fiind si o culoare nuda, care este foarte la moda anul acesta. Fiind lungi, incadreaza foarte bine fata si o alungesc, fiind perfecti si pentru frezele ridicate.

Tot ce ramane de facut este sa va alegeti modelele de care aveti nevoie, cate unul din fiecare categorie, ca sa aveti pentru orice ocazie s-ar putea ivi.

autoechipat.ro
Articolul precedent
De ce ai nevoie de consultanta pentru radierea firmei
Articolul următor
Care este momentul tau preferat in istoria modei?
pni.ro
Meniu