Cererea de case de vanzare in Bucuresti a crescut in 2013

Visate de tot mai multi bucuresteni obositi de stresul si aglomeratia metropolei, tot mai multe case de vanzare din Bucuresti isi gasesc un nou proprietar, piata imobiliara de vanzari de case inregistrand o crestere semnificativa in 2013 potrivit agentiei imobiliare Regatta.

Situate in zonele centrale, sau in zonele de nord, in complexe rezidentiale, dotate cu piscina, garaj si cu incalzire in pardoseala, casele sunt tot mai cautate de catre cumparatorii cu o familie numeroasa, ce simt nevoia de spatiu si intimitate si se pare ca acest tip de cumparatori se intalnesc tot mai des daca este sa ne luam dupa cererea in crestere pentru segmentul imobiliar de case de vanzare in Bucuresti. Daca pentru o casa in zona cartierului Primaverii putem vorbi de un pret de peste 1 milion de euro, casele situate in zonele marginale din Bucuresti sunt accesibile, pretul lor putand cobori si sub 100 mii de euro pentru casele cu mai putine dotari.

Potrivit agentiei imobiliare Regatta, oferta de case este cat se poate de diversa, compania detinand in portofoliul ei case de vanzare gata sa satisfaca chiar si cele mai capricioase gusturi, avand dotari demne de o casa din orice zona de lux din lume. Piscina este o dotare din ce in ce mai intalnita in cererile clientilor, ca de altfel si existenta gradinii si obligatoriu, cel putin un loc de parcare in garaj. Cartierele rezidentiale din Bucuresti sunt pregatite sa satisfaca cerintele clientilor, oferind toate aceste dotari, pentru care insa, sumele platite pot ajunge la valori ametitoare.

Daca este sa gasim o concluzie, vestea buna este ca se poate sesiza o crestere a cererii pentru vanzarile de case din capitala situate in zone bune ale capitalei, pentru care se platesc chirii pe masura, fapt ce va pune cu siguranta la treaba departamentele rezidentiale ale marilor agentii imobiliare din Bucuresti !

autoechipat.ro
Articolul precedent
Vanzarile de apartamente de lux din Bucuresti au crescut in 2013
Articolul următor
Pachete turistice de Craciun si Revelion in Eforie Sud
pni.ro
Meniu