Cititi o carte pe saptamana

Sunt multe persoane care adora cititul dar nu gasesc timp ca sa o faca. Cititul cartilor este ca si o alta activitate, trebuie programata. Din randurile urmatoare, puteti invata cum sa va programati cititul pentru fiecare sapamana.

Incepeti cu programarea cititului, o ora pentru fiecare zi, sau cel putin 30 de minute de lectura pe zi. Daca locuiti in oras, folositi mijloacele de transport in comun si pe timpul deplasarii puteti sa cititi. Puteti sa terminati mai repede o carte, datorita modului in care o parcurgeti. Incercati sa cititi pe capitole, astfel veti tine minte cea ce ati citit si unde ati ramas. Daca va culcati in fiecare zi la aceleasi ora, fiti in pat cu o ora mai devreme si cititi pana la ora de culcare. De asemenea cititi si in baie, astfel cu siguranta puteti sa va relaxati. Lecturarea cartilor odata pe saptamana va ajuta astfel:

  • veti avea mai multe idei
  • invatati lucruri noi, care va ajuta in viata de zi cu zi si la locul de munca
  • va dezvoltati gandirea
  • va educati in fiecare saptamana

Iar daca va cumparati carti online, economisiti timp pentru lecturarea cartilor. Merita sa incercati noile metode, cu care puteti sa va achizitionati cartile.

Carti si pentru bucatarie

Doriti sa scapati de bataile de cap in bucatarie? Atunci apelati la ghiduri culinare, care va scapa de griji. Cartile de bucate va ajuta sa gatiti fara sa dati gres, retete noi in fiecare zi. Puteti sa primiti retete de la familie, prieteni, televizor sau internet. Dar nu este mai bine sa investiti in carti bucate care o sa fie mereu la indemana? Cartile va ofera informatii utile pentru lumea gastronomiei.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Evolutia in domeniul telefoanelor mobile
Articolul următor
Decoratiuni de craciun 2012
pni.ro
Meniu