Colaborarea cu specialistul in amenajari gradini

specialistul-in-amenajari-gradini

Oricat de mic ar fi spatiul pentru gradina noastra, exista diferite modalitati de-a o infrumuseta si amenaja, unele chiar impresionante si incredibile ca si idee. Insa, realizandu-le, vom vedea ca in gradinarit nimic nu este imposibil ci totul e supus imaginatiei si creativitatii dar si profesionalismului specialistului in amenajari gradini.

Bineinteles ca intotdeauna in crearea unei gradini, dorintele proprietarilor sunt cele mai importante tocmai de aceea specialistul in domeniul amenajarii gradinilor va tine seama de ideile si parerile acestora combinandu-le cu experienta sa in domeniu.

E indicat sa ascultam de sfaturile celui care ne amenajeaza gradina pentru ca avand ochiul format sigur stie foarte bine care sunt modalitatile cele mai bune de a obtine un rezultat fantastic la sfarsitul perioadei de construire a noii gradini. Vom fi suprinsi in mod placut de rezultatul obtinut de catre peisagistul nostru.

Arhitectul peisagist stie foarte bine ca in meseria lui sunt anumite reguli de care trebuie sa tina seama in amenajarea gradinii noastre. Stie ca intai trebuie sa evalueze terenul si sa discute cu noi ideile pe care le avem pentru gradina noastra. E important pentru el si bugetul pe care ni-l putem permite sa-l alocam construirii gradinii dorite si timpul in care ne-o dorim a fi executata.

Apoi un alt aspect important este pozitia razelor soarelui pe parcursul zilei in gradina noastra pentru ca astfel isi da seama care sunt tipurile de plante potrivite in spatiul dat si pozitia acestora in teritoriu.

Putem consulta impreuna cu arhitectul peisagist si portofoliul acestuia pentru a ne face o parere despre stilul de lucru abordat de catre acesta si pe de alta parte, din imaginile oferite, suntem si noi in masura sa ne gasim noi si noi idei mai frumoase si mai spectaculoase pentru spatiul nostru verde.

Sau folosindu-se de portofoliul sau personal, specialistul nostru in amenajari gradini ne poate exemplifica si prin imagini ideile si ofertele sale pentru gradina noastra. Impreuna cu peisagistul putem chiar vizita la fata locului cateva dintre realizarile acestuia ca sa vedem cum ar putea sa functioneze si in cazul nostru proiectul finalizat.

In acest fel vom observa de pilda ca intr-adevar,  in cazul gradinilor mici, daca alocam gazonului un spatiu consistent, vom obtine impresia de gradina mai mare decat este in realitate.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Apa cu lamaie un detoxifiant natural
Articolul următor
Cum sa conduci in siguranta, sfaturi pentru incepatori
pni.ro
Meniu