Colectie de inele pentru sezonul rece

Inelele au fost si inca sunt bijuteriile preferate ale doamnelor. Femeile primesc de-a lungul anilor, inele care au mare valoare sentimentala, adica inelul de logodna si verigheta, dar asta nu inseamna ca nu isi pot cumpara inele care sa puna in valoare tinuta.

Datorita faptului ca inelele joca un rol important pentru vestimentatie, trebuie alese cu atentie. Femeile moderne poarta cu siguranta piese vestimentare la moda, iar acest lucru nu poate fi altfel nici in cazul inelelor. Pentru sezonul rece sunt propuse inele care sa confere finete si unicitate tuturor tinutelor. Revin in tendinte si pietrele pretioase sau semipretioase, fiindca confera culoare pentru tinutele in culori inchise. Ca sa fiti admirata, alegeti dintre urmatoarele modele:

  • negrul revine in tendinte, astfel puteti opta pentru un inel din aur negru sau decorat cu diamant negru; inelul din aur negru reprezinta spiritul liber
  • pietrele colorate: puteti scoate tinuta simpla din anonimat, cu un inel decorat cu mai multe pietre in diverse culori
  • dimensiuni xxl: pentru a atrage privirile, puteti sa optati pentru inele supradimensionate

Indiferent de modelul pentru care optati, veti fi in pas cu moda si veti avea tinute demne de invidiat.

Inele usor de purtate

Femeile care obisnuiesc sa poarte des bijuterii, cu siguranta stiu ca asortarea bijuteriilor este la fel de grea ca si combinarea hainelor. Pe langa cercei, inelele sunt bijuteriile care nu pot lipsi de la tinuta. Ca sa aveti munca mai usoara cu asortarea lor, investiti intr-un set inele care sa fie potrivite la stilul dvs.. Seturile de inele pot fi compuse din doua sau mai multe inele, care se potrivesc intre ele. Un astfel de set poate fi oferit si in cadou, pentru cineva drag.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Bijuterii potrivite la locul de munca
Articolul următor
Pachete si promotii de cazare in Costinesti 2013!
pni.ro
Meniu