Creativitatea, un criteriu important in montarea de pavaje

Creativitatea, un criteriu important in montarea de pavaje

In momentul actual companiile realizeaza ca vanzarea de produse si servicii nu se rezuma doar la oferirea de cantitate si la stabilirea unui pret avantajos. Aparitia tot mai multor companii pe piata duce la stabilirea unor strategii, menite sa atraga clientii. Acest lucru se intampla si in piata de pavaje, iar, de cele mai multe ori, pentru multumirea unui client, producatorii trebuie sa caute solutii. Creativitatea este unul dintre cele mai importante criterii, iar versatilitatea pe care o ofera piata de pavaje in materie de produse face casa buna cu acest concept.

Asa cum probabil ati observat, varietatea de pavele este mare. Culorile, formele, modelele si montajele finale tin acum doar de imaginatie. Datorita faptului ca noile sisteme de pavaje sunt prefabricate, mai exact caramizile pot fi usor modelate si pot aparea in cat mai multe forme, produsul final poate reprezenta o adevarata arta.

Astazi intalnim gradini, cai de acces sau chiar parcari care se remarca printr-un aspect impresionant. Design-ul a ajuns sa fie criteriul principal in materie de constructie, iar producatorii au inteles asta. Tocmai de aceea au inceput sa conceapa diferite tipuri de pavaje, destinate in special gradinilor sau cailor de acces din parcuri sau din curtile caselor.Aspectul unei gradini, de exemplu, poate fi unul dintre cei mai importanti factori pentru clienti. Tocmai de aceea producatorii au ajuns sa puna mai mult accent pe forma produselor si au creat pachete atractive, destinate in special clientilor mai pretentiosi.

La nivel general exista trei tipuri de pavaje, cele destinate gradinilor, parcurilor si parcarilor. Acestea sunt cele mai intalnite, insa acest lucru nu inseamna ca sistemele de pavaje au aplicabilitate doar aici.

Pentru gradini se recomanda ca pavajele sa se coreleze cu spatiile in care segasesc flori. O armonie peisagistica deosebita si un aspect unic al unei curti ia nastere prin combinarea spatiilor de recreere si a cailor de acces cu straturile de flori. Asadar, in ceea ce priveste design-ul unei curti, totul se rezuma la imaginatie. Combinarea a doua culori vesele sau chiar a doua forme de pavele este cea mai intalnita si se preteaza pentru orice tip de proprietate. Exista forme de pavele inclusiv in forma de floare asa ca, de ce sa va limitati la un gri care va da o nota monotona gradinii dumneavoastra?

In privinta parcurilor, aici intalnim de cele mai multe ori alei, asadar, cai de acces. Cele mai comune tipuri de pavaje sunt cele care creeaza ideea de spatiu, de continuitate sau chiar cele in relief. Crearea ideii de spatiu, mai ales intr-un parc, este importanta, iar alegerea unor sisteme de pavaje de acest fel pare a fi perfecta.

Parcarile sunt in general locuri statice, unde oamenii isi lasa masinile si pleaca. Aici situatia nu este foarte complicata, deoarece, de cele mai multe ori, se aplica dale gri. Unul dintre factorii importanti in acest caz este materialul din care sunt construite sistemele de pavaje si aderenta acestora. Cu toate acestea creativitatea poate fi implicata si aici. De exemplu, prin folosirea a doua culori se pot delimita locurile de parcare sau caile de acces, renuntandu-se la trasarea liniilor ce delimiteaza locurile de parcare.

In final, ceea ce conteaza in materie de pavaje este imaginatia. Indiferent ca vorbim de gradini, parcari sau parcuri, clientul decide. Varietatea de pavaje este mare, iar aplicatiile in care sunt folosite pot fi variate.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ce trebuie sa stim despre Dacia Duster
Articolul următor
Dorinta de a avea ceva frumos
pni.ro
Meniu