Culoarea care danseaza in nuante

V-ati gandit vreodata cum ar arata viata noastra fara culoare? Fara sclipirea picaturilor de ploaie reflectate in curcubeu? Fara lumina unui apus adancita de nuantele unui oras agitat? Fara diversitatea nuantelor regasite in fabuloasele rochii elegante din vitrinele de pe bulevardele cu iz parizian? Fara nuantele reflectate in noaptea luminata de un felinar astral?

Culoarea nu este doar o imagine, nu este doar o poza in care se ascund tacut niste nuante. Culoarea este o energie si o oglindire a personalitatii fiecareia.Fiecare femeie are culoarea ei. Fiecare femeie se regaseste intr-o anumita nuanta. De aceea este foarte important de inteles ca nu toate culorile care sunt la moda, se si potrivesc felului tau de a fi.

Nuantele inchise implica un aer mai sobru, dar in acelasi timp foarte multa eleganta. Rochii elegante in nuante de negru nu vor da gres niciodata. Negrul se muleaza perfect pe silueta ta si prezenta ta acaparanta, punand in evidenta mai mult femeia si frumusetea ravisanta decat obiectul vestimentar.

Culorile vii implica un stil ludic de viata. Implica nonsalanta si o boemie a starilor, o simfonie fluida in valsul nocturn in care te avanti, fie la o petrecere mondena, un eveniment important, o intalnire de afaceri sau doar o scurta iesire cu prietenii la un cocktail.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Boilere
Articolul următor
Idei cadouri pentru sarbatori
pni.ro
Meniu