Cultiva, sadeste, ingrijeste, in jocuri cu ferma

Cand vine vorba despre jocuri cu ferma, avem de a face cu cateva verbe, pe care le vom intalni mereu: a cultiva, a sadi, a ingriji, a harni, a creste, a uda, a vinde, si multe atlete. Pentru a avea succes in aceste jocuri cu ferma, trebuie sa ne familiarizam cu verbele si cu actiunile pe care le demaram in astfel de jocuri.

Avem de exemplu un joc, din categoria de jocuri cu ferma pe care il puteti gasi pe http://www.y1.ro/jocuri/jocuri-cu-ferme/, denumit “ferma de gaini”. Acest joc ne invata cum putem sa crestem si sa ingrijim gainile, pentru a junge sa fie intr-o buna zi mari si frumoase. Gainile sunt destul de sensibile, si nu mananca orice. Pentru a reusi sa castigi la aceste jocuri cu ferma, trebuie sa te informezi in legatura cu ceea ce le-ar ajuta sa manance, pentru o crestere armonioasa. Ele trebuie sa manance la timp, nu cred ca ar fi indicat sa le lasam sa rabde foame.

In aceste jocuri cu ferma le vom scoate la iarba verde, si le vom duce in acele locuri in care vor gasi rame, viermi, insect. Se pare ca acestea sunt preferatele lor. Pentru a face oua sanatoase, in aceste jocuri cu ferma gainile trebuie sa manance sanatos. Se poate intampla ca unele dintre ele sa se imbolnaveasca. Daca se intampla acest lucru, trebuie neaparat sa contactezi un medic veterinar, care sa vina si sa rezolve urgent problema. Nu poti sa-ti risti afacerea, din cauza unor boli care pot fi tratate. Oricum, aflandu-se sub coordonarea ta in aceste jocuri, tu esti responsabil de tot ceea ce se intampla cu ele. Dar avand in vedere ca ele te ajuta sa faci bani, si sa-ti castigi o paine pe masa, esti responsabil, la randul tau, sa le oferi cea mai buna ingrijire de care pot avea parte.

In aceste jocuri iti unt puse la incercare multe calitati. Trebuie sa fii un bun organizator, trebuie sa fii in stare sa le dai la timp mancare, trebuie sa le oferi conditii normale de viata, pentru astfel de animale. Jocuri cu ferma te ajuta sa fii mai sistematic si in viata reala. Te ajuta sa fii mai organizat si mai responsabil. Trebuie sa incerci aceste jocuri cu ferma! Nu toti avem ocazia sa facem cate o vizita la ferme adevarate, insa in aceste jocuri avem posibilitatea sa cunoastem povestea unei ferme, si sa intelegem ce presupune viata la ferma. In jocuri cu ferma vom vedea ca viata de fermier este frumoasa, dar in acelasi timp si dificila. Incearca si vezi pe www.y1.ro daca ai avea talent, in a conduce o ferma adevarata!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Retraiti cele mai frumoase clipe cu ajutorul celor mai bune filmari nunta
Articolul următor
Generatoare electrice
pni.ro
Meniu