Cum aleg asigurarea auto potrivita

Fie ca va cumparati o masina noua sau fie ca trebuie sa reinoiti asigurarea unui autovehicul aflat deja in proprietatea dumnevoastra, este important sa obtineti o asigurare adecvata necesitatilor dumneavoastra. Aceasta asigurare tine cont de unele caracteristici pentru fiecare persoana in parte, mai ales pentru cei tineri, care tind sa cumpere asigurari complete ce are o asigurare cu un grad de acoperire sporit,  deoarece acestia au mai multe posibilitati de-a suferi un accident, fiind incepatori.

Principalele companii de asigurari auto ofera multe variante pentru a alege cea mai buna asigurare, dar cum stim care este cea mai potrivita pentru noi? Destul de simplu, aveti doua variante:

a) in ultimii ani s-au realizat comparatoare de asigurari ce permit calcularea unui buget pentru o asigurare auto.

b) oricand puteti opta pentru o alegere personala, fara comparatoare sau alte tehnologii.

In momentul de fata, cu banii nu este de joaca deoarece avem nevoie sa economisim pe cat mai mult posibil. O masina consuma si cere multi bani in decursul unui an pe langa asigurarea obligatorie.

Asiguratorii sunt constienti de importanta pe care si-a castigat-o internetul, si tocmai de aceea incearca sa obtina si sa ofere cat mai multe beneficii. Majoritatea companiilor de asigurari sunt capabile sa ofere promotii agresive, cu reduceri de pana la 40% sau chiar mai mari. Vanzarea asigurarilor pe internet este mult mai eficienta deoarece fiind un serviciu self-service se elimina o mare cantitate de costuri (personalul telefonic, zis si call center, birourile de informatii etc).

Atunci cand sunteti in cautarea unei asigurari avantajoase pentru autovehiculul dumneavoastra trebuie sa va puneti urmatoarele intrebari:

1.Cat sunt dispus sa ofer pentru asigurare auto?

In principiu, cat mai putin, nu? Am inteles, dar nu urmariti doar pretul pe care-l platiti  deoarece va puteti trezi cu surprize ulterior .

2.Ce asigurare auto sa aleg?

Asigurarea auto care se adapteaza nevoilor si bugetului dumneavoastra.

De asemenea, nu uitati sa cititi termenii si conditiile contractului inainte de a-l semna. Pot exista clauze pe care nu le intelegeti, iar intr-un tarziu va puteti lovi de o neplacere… financiara.

O asigurare auto buna poate fi cel mai bun aliat al conducatorului. O companie de asigurari va poate fi de mare ajutor atunci cand suferiti un accident. O companie serioasa de asigurari joaca intotdeauna in favoarea clientului, afacerea sa consta in a-si oferi serviciile (cele mai bune) pe o perioada lunga de timp. Sfat: Nu sunteti singur in trafic, ganditi-va si la restul conducatorilor auto.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Reteta de supa de varza pentru cura de slabit
Articolul următor
Cum sa-ti alegi cea mai buna oferta de cazare in Azuga!
pni.ro
Meniu