Cum alegem o firma de vidanjare

Pentru cine nu este familiarizat cu termenul, vidanjare inseamna golirea bazinelor, foselor, etc in vederea curatirii acestora.

Vidanjarea se face pentru fose septice, reziduuri menajere, spatii epurare, separatoare spalatorii auto, subsoluri, beciuri si alte incaperi insalubre si se face cu ajutorul furtunelor ecologice si a unei pompe de vid performante pentru a reduce semnificativ timpul de golire , zgomotul si mirosul neplacut , calitatea lucrarii fiind intotdeauna prioritara.

Inainte de a apela la o firma ce ofera astfel de servicii trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante:

1. Avize si autorizatii

Daca firma respectiva este autorizata de Ministerul Mediului si de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului precum si daca au contracte de deversare ape uzate cu diverse statii de epurare din zona, bineinteles avizate de Agentia Nationala pentru protectia Mediului.

2. Pretul 

Un alt aspect important de luat in calcul este pretul pentru lucrare. Daca au un site verificati pretul afisat, care spre exemplu pentru vidanjare ape uzate nu ar trebui sa fie mai mare de 20 ron/mc. Daca au numar de telefon pe site sunati si verificati daca informatiile mai sunt de actualitate.

3. Legalitate

Daca natura lucrarilor este repetabila, spre exemplu desfundare canalizare, ar fi bine ca firma cu care lucrati sa poata oferi factura si chiar sa aiba un sistem de abonament. In acest caz puteti beneficia de discounturi considerabile si puteti scapa de mirosurile neplacute      provocate de rezidurile menajere din canale sau ape uzate.

Cam astea ar fi sfaturile noastre pentru alegerea unei firme de vidanjare, care cu siguranta va vor scuti de multe neplaceri. Mult succes!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum evitam infundarea canalizarii
Articolul următor
Rolul hiroizolatiilor pentru o casa
pni.ro
Meniu