Cum alegi un scaun auto pentru copilul tau

Majoritatea parintilor folosesc ca mijloc de transport masina deoarece este mult mai comod si mai sigur. De aceea, dac a in familie s-a nascut un bebelus trebuie sa avem in vedere achizitionarea unui scaun auto copii pentru a-l putea lua pe micut oriunde mergem.

De obicei parintii se gandesc la un model de scaun auto performant si cat mai sigur deoarece viata copilului nu trebuie pusa in pericol. In momentul achizitionarii unui scaun auto trebuie sa aveti grija ca acesta sa se potriveasca in masina dumneavoastra, sa va incadrati in bugetul de care dispuneti si sa fie cat mai comod pentru bebelus.

Avand in vedere ca pe primul loc este pusa siguranta copilului, in momentul in care dispuneti de o suma mai mare pentru investitie aflati ca pe piata exista modele de scaune auto pentru copii care au sisteme  de prindere mult mai rapide precum blocarea in pozitia ISOFIX si sisteme care nu permit rasucirea centurii de siguranta.

In plus luati in considerare ca scaunele auto sunt de doua tipuri.

1. Scaune auto pentru nou-nascuti. Acestea vor fi amplasate in sens invers cu directia de mers si pot fi folosite pana cand copilul atinge greutatea de 9 Kg.

2. Scaune auto convertibile. Acestea vor fi ansamble la fel ca scaunele pentru nou-nascuti pana cand copilul implineste varsta de 1 an, iar dupa aceasta varsta pot fi fixate in directia de mers. In acest fel economisesti o suma importanta de bani.

Iti recomandam sa alegi cu incredere cele mai bune modele de scaune auto copii din materiale anti-alergice la o calitate superioara online oferite de kiddystore.ro fara a mai pierde timp prin magazine.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ceasul, accesoriul barbatului masculin
Articolul următor
Piese auto Infiniti originale si aftermarket
pni.ro
Meniu