Cum evitam infundarea canalizarii

Este de asteptat ca dupa o perioada de functionare, orice obiect sa aiba nevoie de o minima intretinere si probabil, ceva reparatii. Durata de viata va depinde de constanta unor astfel de perioade de intretinere, si evitarea exploatarii continue fara unele remedieri de rutina.
Acest lucru este valabil si in cazul instalatiilor sanitare, a caror viabilitate depinde in mod direct de felul in care sunt ingrijite, pornind de la robinetii de coloana care ruginesc daca nu sunt rotiti din cand in cand, si pana la conductele care ne pot oferi suprize dintre cele mai neplacute, mergand chiar pana la spargere, sau la fel de rau, infundare. In cazul in care domiciliul dvs. se afla intr-o cladire dotata cu fosa septica, posibilitatea de a va afla intr-o situatie neplacuta din cauza canalizarii este mult mai mare decat in cazul in care locuiti la bloc.
Si asta pentru ca o cladire locuita in comun va fi ingrijita de administrator si echipa sa, care are intreaga responsabilitate si in cazul inundatiilor majore din subsol, si in situatia spargerii unei conducte magistrale.
Pe cine chemam cand se infunda canalizarea ? Ei bine, este preferat sa nu se ajunga aici. In acest scop, operatia de vidanjare trebuie facuta periodic, fara intarzieri si amanari dintr-un motiv sau altul. Il al doilea rand, din cand in cand este necesara o curatare a intregii instalatii, realizata cu pompe de inalta presiune.
In acest fel, depunerile care apar in timp pe peretii interiori ai conductelor, indiferent de solutiile de spalare utilizate in gospodarie, sunt indepartate inainte de a produce pagube majore. In Bucuresti si Ilfov, unde sunt foarte multe cladiri aflate in aceasta situatie, oferta de servicii vidanjare este destul de mare.
Ceea ce recomanda una dintre aceste societati este pretul pe care-l solicita, dotarea tehnica, dar si pregatatirea echipelor de muncitori. Un program prelungit, eventual cu asigurarea permanentei pentru apelurile de urgenta, este de asemenea un atu.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Chingi de ridicare marfa
Articolul următor
Cum alegem o firma de vidanjare
pni.ro
Meniu