Cum functioneaza tigara electronica Ego

In ultima perioada pe piata tigarilor electronice a inceput sa castige teren un anumit tip de dispozitiv. Este vorba despre tigara electronica Ego. De ce este ea atat de populara si care sunt principiile care stau la baza functionarii ei?

Acest dispozitiv este extrem de popular datorita faptului ca are gustul unei tigari traditionale si poate fi fumata aproape oriunde. Este foarte apropiata ca si senzatie de o tigara clasica, insa cu mult mai putine dezavantaje: nu foloseste foc deschis, nu dauneaza celor din jur si , foarte important, nu contine substantele toxice adiacente intalnite in cazul tutunului.

Tigara electronica Ego foloseste principiul vaporizarii. Aceasta inseamna ca lichidul continut de rezervor trece peste un arc electric si este transformat instant in aburi care sunt inhalati. Pentru a indeplini nevoia de nicotina, lichidul continut are cantntitati din aceasta substamta care pot varia intre 0 si 24 mg/ml. Dispozitivul este compus dintr-un atomizor, un acumulator care ajunge pana la 1100 mAh (ceea ce ii ofera o autonomie energetica ridicata) si un rezervor. Este un device electric relativ simplu, dar care ofera o alternativa mai sanatoasa la fumatul clasic.

Marele avantaj al fumatului unei tigari electronice este ca transforma acest obicei intr-unul ceva mai economic. Folosirea lui poate aduce economii de pana la 50% din buget datorita faptului ca lichidele si consumabilele sunt mai ieftine decat tigarile clasice.

Desi sunt multe voci impotriva tigarii electronice, ea este incontestabil extrem de populara si ofera fumatorilor o libertate mai mare si economii importante.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Modele noi de costume de baie
Articolul următor
Presiunea din cauciucurile auto trebuie verificata lunar
pni.ro
Meniu