Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Infiintarea unei firme poate inseamna o bataie de cap destul de mare, investitia urmeaza sa fie una substantiala, nu numai in ceea ce priveste investitia in resurse, ci si pentru plata taxelor legale. Dincolo de acest lucru, stabilirea unui sediu social poate inseamna o noua cheltuiala. Exista mai multe variante prin intermediul carora poti obtine acest lucru, unele mai costisitoare, altele mai putin costisitoare dar dadatoare de batai de cap.

Pe de o parte, poti opta pentru varianta in care sa inchiriezi un spatiu pe care sa il folosesti ca sediu social, insa acest lucru va inseamna o cheltuiala destul de mare. Pe de alta parte, poti opta pentru stabilirea sediului social in apartamentul pe care il detii. Pentru acest lucru vei avea nevoie de aprobari atat de la asociatia de proprietari, cat si de la vecinii pe care ii ai in apropiere (vecinul de sus, cel de jos, din dreapta si din stanga).

Cea mai simpla varianta este aceea in care sa optezi pentru gazduirea sediului social la avocat. In felul acesta nu vei mai avea probleme cu o cheltuiala foarte mare in ceea ce priveste chiria plus ca nu vei avea nevoie de mai mult de un contract: contractul de asistenta juridica.

Sediul social la cabinetul de avocatura iti poate aduce si alte beneficii. Pe de o parte iti pot pune la dispozitie servicii precum acela de primire si predare a corespondentei firmei, dar este in acelasi timp si o metoda buna prin care sa creezi relatii bazate pe incredere si responsabilitate cu oameni care ti-ar putea fi de ajutor la inceput de drum. Cand esti incepator, orice sfat iti poate fi de folos daca il filtrezi prin propriile-ti cunostinte si decizii.

Totusi, un lucru important pe care este bine sa il stii, sediul social la avocat nu poate fi stabilit pentru mai mult de un an. Dupa ce se incheie aceasta perioada, firma va trebui sa isi multe sediul intr-un alt spatiu special destinat pentru acest lucru.

About The Author

Related Posts