Cum poti fi si tu reseller web

Daca doresti sa iti dezvolti o afacere in domeniul hostingului, nimic nu e mai simplu decat sa fii reseller web. Tot ce trebuie sa faci este sa ai bineinteles o firma pentru a functiona corect din punct de vedere legal si sa achizitionezi un pachet de reseller web de la o compania care ofera asa ceva. Este posibil ca aceste servicii sa fie cumva adiacente la afacerea ta, acest fapt constituind o dezvoltare a afacerii tale.

De exemplu, daca detii o mica firma de web design de ce sa nu oferi clientilor tai si posibilitatea de a beneficia de hosting si domeniu web tot de la tine, alcatuind astfel pachete complete de servicii profesioniste. Clientii vor capata mai multa incredere in afacerea ta si mai ales, cu totii vor ca o singura firma sa se ocupe de site-ul lor, avand suport tehnic din partea unei singure firme, ca atunci cand intervine o problema, sa nu trebuiasca sa apeleze la mai multi ci, sa dea un singur telefon.

Daca te intrebi ce inseamna reseller web, trebuie sa stii ca resellerul este firma care achizitioneaza o parte dintr-un server si mai departe ofera clientilor sai propriile abonamente. Daca firma ta va achizitiona aceste servicii de la o companie profesionista, va beneficia si de suportul necesar pentru a-si dezvolta afacerea. Astfel ca, daca vrei sa fii reseller web nimic nu este mai simplu. Trebuie doar sa cumperi anumite servicii de hosting pe care tu le vei oferi mai departe exact asa cum vrei tu si la pretul pe care tu il stabilesti.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Asistenta IT pentru Windows 8
Articolul următor
Invata sa conduci la scoala de soferi
pni.ro
Meniu