Cum protejam si cum potentam aspectul vizual al unei vitrine?

Cum protejam si cum potentam aspectul vizual al unei vitrine?

Daca sunteti proprietarul unui magazin cu vitrina, veti dori sigur sa potentati aspectul vizual al acesteia in scopul atragerii de clienti. Un potential client se va opri in fata unei vitrini atragatoare si va fi tentat sa intre in magazin.

Cum amplificam impactul vizual al vitrinei?

In primul rand printr-un logo distinctiv, in culori indraznete si de o dimensiune corespunzatoare. Logo-ul poate fi realizat in 3D pentru o mai buna vizibilitate din lateral. De asemenea, putea apela la iluminatul artificial pe timp de noapte pentru a-l scoate in evidenta.

Nu apelati la culori sterse, care se amesteca în fundal. Indrazniti la culori provocatoare, ce raman in memoria oamenilor si ii fac pe acestia sa le asocieze cu magazinul.
Vitrina magazinului este ?ansa de a atrage atentia oamenilor atunci când trec prin fata acesteia. Daca magazinul este situat intr-un loc cu vad si mai bine. Rulati toate promotiile si incentivele existente pentru ca potentialii clienti sa se opreasca a le studia. Afisati postere, bannere cat mai atractive. Oferiti-le prin afisaj, un motiv solid s? se opreasc? din drum!
Nu neglijati insa securitatea!

Aveti lucruri de valoare in interiorul magazinului? Doriti a va proteja de eventuale acte de vandalism? Magazinul este situat in loc slab iluminat pe timp de noapte si cu trafic scazut?
Va sfatuim astfel sa luati in considerare montarea unui sistem de Grilaje   .

Special create pentru uz logistic, comercial si industrial, sistemele de grilaje mobiel de tip rulou sunt singurele elemente de siguranta care pot efectiv preintampina si descuraja o posibila patrundere prin efractie si acte de vandalism.

Sistemele de grilaje ale Expert Design Group vor satisface nevoile oricarui client. Sa presupunem ca aveti un stand intr-un magazin comercial si doriti ca produsele sa fie vizibile din exterior, dar in acelasi timp protejate. Apelati la un sistem de grilaje din bare tubulare, cu aspect de caramizi, sau un sistem de grilaje din tuburi ondulate, cu aspect de romb. Nu doriti sa permiteti vizibilitate in interior? Alegeti un sistem de grilaje cu lamela plina, singurul care va feresc de orice privire indiscreta a trecatorilor.

Vorbind de securitate, un alt mod de a proteja vitrina de eventuale intrari prin efractie, este reprezentat de montarea unui sistem de alarma si a unei camere video. In cazul unor vitrine cu bunuri valoroase, cum ar fi bijuteriile de lux, recomandam si contractarea unei societati de paza si protectie.

autoechipat.ro
Articolul precedent
5 pasi pentru a crea gradina perfecta
Articolul următor
Numeroasele beneficii ale unui sistem de copertine
pni.ro
Meniu