Cum renuntam la fumat?

Cum renuntam la fumat?

O intrebare pe care si-o pun toti fumatorii? Cum renunt la fumat? In primul rand trebuie sa ai o vointa mult prea mare pentru a renunta la fumat definitiv. Multe persoane odata ce au renuntat la acest viciu nu se mai reapuca, insa alte persoane devin dinou fumatoare. A renunta la fumat nu este zis si facut e mai greu ca atunci cand vrei sa iti inlocuiesti orice alt obicei cu altceva dar sa nu uitam ca se poate! Poti renunta la fumat reducand treptate numarul tigarilor care le fumezi pe zi sau renuntand dintr-o data la acest viciu. Este indicata metodata de a renunta dintr-o data la si fara a stea prea mult pe ganduri ca de ex: cand sa renunt la fumat? Acum este timpul potrivit! Nu ai nevoie de o programare/amanare, daca faci acest lucru iti lungesti perioada de suferita. Nu incerca sa folosesti tratament medicamentos sau tigarile electronice.

De ce este asa greu sa renunti la fumat?

Dependenta de nicotina isi spune cuvantul. Renuntarea la acest viciu poate duce la depresie, insomnie, stare de agitatie, ceea ce fac acest lucru sa devina imposibil. Pe langa aceste simptomele fizice pot aparea si cele psihice. Odata ce ai renuntat la fumat trebuie sa incerceri sa te descurci in situatiile de stress, nu revenind dinou la viciu prin a iti aprinde o tigare pentru a te calma/relaxa.

Te simti pregatit sa renunti la fumat ?

Daca raspunsul la intrebare este da, sansele sa renunti la acest viciu sunt mult mai mari. Nu pornii de la ideea nu pot, ba poti! Nu te gandii cand cel mai bun moment de a renunta la acest viciu este acum!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Elemente importante in gradinile japoneze
Articolul următor
Magnetoterapia tratamentul cu ajutorul magnetilor.
pni.ro
Meniu