Cum sa achizitionezi cea mai buna placa de par

Cum faci sa achizitionezi cea mai buna placa de par

Cine nu-si doreste un par perfect intins, stralucitor, cu volum natural, fara a apela neaparat la placa de par? Natura nu ne este, de cele mai multe ori, aliata, iar suvitele rebele se cer imblanzite, de cate ori scoatem capul la lume.

Aici intervine ea,  placa de par, unealta moderna pe care o folosesc milioane de femei de pe toate meridianele, pentru a obtine coafuri impecabile, regulamentare sau nonconformiste, in functie de personalitatea fiecareia.

Mai mult, in ultimii ani, placa da par nu mai este un instrument adresat exclusiv femeilor. Barbatii, din ce in ce mai constienti de look-ul lor, folosesc cu indemanare placa. Par mediu sau scurt, franjurat sau uniform, cu placa de par potrivita obtii un look fabulos, in doar cateva minute.

Cum alegi insa placa de par care sa-ti alunge toate acele Bad Hair Days de cosmar?

In primul rand, tine cont de pret si de firma producatoare ori de cate ori iti alegi o placa de par. Nu incerca sa te pacalesti spunandu-ti ca toate aparatele sunt la fel si ca pretul reflecta doar brandul. O firma si-a cladit renumele in ani intregi, asa ca o placa de par cu logo cunoscut are sanse infinit mai mari sa fie de calitate.

Nivelurile de incalzire sunt esentiale: alege intotdeauna o placa de intins parul careia ii poti seta gradele. Ca sa-ti faci o idée, iata cum ar trebui setate aceste nivele, in functie de textura parului:

  • Pentru parul normal: 180 – 190 grade Celsius
  • Par rebel, cret su uscat, greu de coafat: 190 – 220 grade Celsius
  • Par fragil, subtire: maxim 170 grade Celsius.

Un alt lucru de care trebuie sat ii cont cand iti aplegi placa de par este timpul de incalzire. Cum ritmul de viata al femeii moderne e din ce din ce mai alert, investeste intr-o placa de par care se incalzeste, daca nu instantaneu, cel putin in 20 de secunde. Astfel vei evita sa pierzi minute pretioase asteptand sa se incinga placile ceramice.

Functia sleep mode e providentiala daca esti genul de persoana mereu pe fuga, care face mai multe lucruri deodata. Nu mai trebuie sa-ti faci griji si sa-ti fortezi memoria ca sa-ti amintesti daca ai stins placa de par. Functia sleep mode inseamna inchiderea automata a placii, dupa cateva minute de nefolosire.

Cum femeile sunt obsedate de estetica, si e foarte bine ca este asa, designul pe care il afiseaza placa de par e, de multe ori, esential. O placa de intins parul in culoarea preferata iti va transmite intotdeauna o senzatie de bine.

De cate ori te intrrebi cum sa-ti alegi placa de par potrivita pentru tine, tine cont de aceste ponturi, si parul tau va radia!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Invitatii si marturii nunta
Articolul următor
Despre Panouri Radiante
pni.ro
Meniu