Cum sa ai S.R.L. infiintat in 3 pasi simpli

A avea propria firma este metoda pe care o aleg in zilele noastre multi tineri cu spririt antreprenor care urmaresc succesul in afaceri si au incredere in fortele lor, in pasiunea pe care o pun in fiecare lucru pe care il realizeaza, in energia pe care si-o dedica fiecarui proiect in parte.

In cazul acesta, a infiinta o firma, un SRL (societate cu raspundere limitata – cea mai frecventa modalitate de organizare a activitatii comerciale in Romania) poate fi cea mai buna idee. Pentru a face acest lucru cat mai simplu, ceea ce ai de facut este sa apelezi la serviciile unui avocat care se ocupa de infiintari firme. Acest tip de avocati ii gasesti foarte usor pe internet, cautand dupa cuvinte cheie precum infiintare SRL sau chiar infiintari firme. In felul acesta vei putea compara mai multe oferte disponibile, in functie de pretul pe care il cer, preturile practicate, servicii conexe pe care le pot oferi: consultanta juridica pe diverse probleme legate de firma, punerea la dispozitie a sediului pentru sediul social al firmei s.a.

Important este sa faci o selectie foarte riguroasa astfel incat, in pasul doi, traseul tau pentru infiintarea SRL-ului sa fie unul mult simplificat. Prin imputernicirea avocatiala pe care o pui la dispozitia avocatului, acesta poate prelua o mare parte din atributiile cu care altfel ar fi fost nevoie sa te descurci fara ajutor profesionist.

In cel de-al treilea pas, dupa ce ai deja firma infiintata, poti sa incepi sa te apuci de treaba, sa faci firma cunoscuta, sa aduci clientii pe care ii urmaresti, sa dezvolti relatii parteneriale de succes cu furnizorii si alte firme de legatura de care vei avea nevoie pe parcurs.

In felul acesta, firma ta va putea deveni o firma de succes destul de rapid, iar tu te vei putea ocupa de dezvoltarea ei pas cu pas. Daca ai optat pentru sediul social la avocat, in momentul in care ai infiintat firma, trebuie sa te gandesti destul de serios la faptul ca dupa scurgerea unui an, va fi nevoie sa schimbi sediul social. Pentru acest lucru vei avea nevoie fie de acele aprobari de la vecini si de la asociatia de locatari, fie de un spatiu pe care sa il folosesti in mod constant drept sediu social pe termen lung.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Proiectorul de ceata un accesoriu auto pentru siguranta si aspect
Articolul următor
Gasesti tamplarie PVC in 5 zile?
pni.ro
Meniu